11 Ocak 2024 12:08

Merhaba sayın Arora yetkilileri, 25.07.2023 tarihinde Çanakkale'deki sürücü motorsiklet bayinizden Arora Mojito 125 marka ve model bir motosiklet aldık. Fakat altı ayı doldurmadan ve 500 km'yi geçmeden motosiklet çalışmamaya başladı. Ben hem yıllardır motosiklet kullanıcısı olarak hem de bir motosiklet dernek başkanı olarak motosikletlerin çalışma prensiplerine son derece hakimim. Yaptığım ölçümlerde motosikletinizin aküsünün şarj almadığını kendi ölçüm aletlerimle tespit ettim ve regülatörün bozuk olduğu sonucuna vardım. Bu sebeple bayinize başvurdum ve aküyü de yanımda götürdüm. Bayideki ustamız aküyü şarja taktı ve iki gün sonunda akünün şarj olmadığını oradaki usta da teyit etti. İdare ile görüşmem gerektiğini bildirdi. Ben de ilgili idarecilere konuyu anlattım ve akünün durumu hakkında bilgi verdim. Onlar bana şöyle bir savunma yaptılar: Altı ay geçtiği ve motorun kilometrenin 475 km olmasının soruna sebep olabileceğini, bu nedenle bayinin üreticiden yeni akü alamayacağını ama yine de durumu rapor edeceklerini söyledi. Bu durum 04 Ocak 2024 ile 11 Ocak 2024 tarihleri arasında gerçekleşti. Şimdi size soruyorum; 70 bin liraya yakın bir para verip motosiklet alıyoruz ve altı ay içerisinde böyle bir sorunla karşılaşıyoruz ve karşımızda mantıklı cevap verebilecek bir muhatap bulamıyoruz. Konu ile ilgili savunmanız, 500 km'ye ulaşmamış olmamız mı? Eğer motorda 2000 km olsaydı da bu motosiklet yine şarj etmeyecekti aküyü, çünkü akü bozuk, hatalı üretim. Ne yaparsanız yapın şarj olmayacak. Taktığınız akünün ivedilikle değiştirilmesini talep ediyorum. Bayinize de lütfen teknik konular hakkında eğitim verin. Ben anladım ki Arora motosiklet almak yanlışmış. Bu şikayetimi diğer platformlarda da dile getireceğim, hatta kendi motosiklet dernek sayfamda da yayınlayacağım. İletişim numaram: 0544********62, Ahmet E*********. Şimdiden kolaylıklar dilerim.

Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Arora Motor Chinf 318 Motorumda Akü Problemi Ve Yetersiz Servis Hizmeti

07 Haziran 2024 02:53
Berk sonuçtan hiç memnun değil

Arora'nın Motosikletleri'nin Arkasında Durmaması.

27 Temmuz 2023 22:35
Arora'nın Motosikletleri'nin Arkasında Durmaması.
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Arora Motor Arora Mojito 50 CC

Hüseyin
01 Mayıs 2024 22:51
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2024 12:12

Arora Motor Varyatör Ve Kayış Kâbusu: Servis Çilesi