Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Arora Motor Arora Max Pro Bursa Şeref Ticaret

30 Haziran 2024 22:43

Arora Max Pro 125 CC

Bursa Kestel Şeref Ticaret Arora bayisinden motor aldım, ertesi günü kontak açılmadı, dönmedi. Yolda kaldım. İlk kullandığım gün akşam teslim aldım, eve geldim, ertesi günü motoruma çanta almak için yola çıktım, yolda kaldım. Servise düz kontak yapıp götürdük ve sıfır motorda kontak değişecek, sipariş verilecek dediler. Motoru iade edebiliyor muyum? Konu hakkında bilgisi olan var mı?

Yorumlar (6)

Metin

Selam hocam bu kontak ile alakalı bir çözüm buldunuz mu benimde kontak takılı kaldı dönmüyor

Enes

Aga ben bir çözüm bulamadım bayi de beni suçlu çıkardığı için söktüm kendim yaptım meğerse gidon kilidi yamulmuş kontağı sıkıştırmış gidon kilidini tutan parçayı çıkardım düzeldi ama gidonu kitleyemiyorsun artık param olunca da yaptırdım bir süre sonra da sattım

Mertcan
Mertcan

Hocam geçmiş olsun sorununu çözebildin mi? Çözememişseniz yardımcı olabilirim ulaşırsanız.

Metin

Selam mertcan bu kontak dönmeme sorunu ile alakalı bir bilginiz var mı

Enes

Merhaba bende de Arora max Pro bulunmakta ve benim de kontağım sıkıştı nasıl götüreceğimi bilmiyorum düz kontağı nasıl yaptınız acaba

Metin

Selam arkadaşım bu sorunla alakalı çözüm buldun mu bende de aynı sorun oldu kontak dönmüyor

Arora Maxpro 125 Motosikletimde Bitmeyen Arızalar Ve Çözüm Bulamayan Servis

06 Eylül 2025 20:41
Asuman sonuçtan hiç memnun değil

Arora MT 125 Motorumun Bitmeyen Sorunları

05 Nisan 2025 16:38