Nevzat sonuçtan hiç memnun değil

Arnavutköy Devlet Hastanesi Acilde Alçı Yapan Vicdandan Uzak Sağlık Çalışanı

Arnavutköy Devlet Hastanesi Acilde Alçı Yapan Vicdandan Uzak Sağlık Çalışanı
18 Mart 2024 08:17

Arnavutköy devlet Hastanesi'nin acil bölümünde burkulan elim için zorla alçı uygulandı ve sonrasında gerçekten alçı gerektiren bir durum oluştu. Röntgen sonrası doktor, burkulma olduğunu fakat yine de sargı beziyle bilek kısmını sarmamız gerektiğini, bugünün böyle geçmesi gerektiğini söyledi. Ancak yanındaki asistan, sisteme durumu alçı olarak işlemiş. Alçı odasındaki görevliyi, kırmızı alanda rahat bir şekilde oturmuşken buldum. Alçı odasına gittiğimde, keyfini bozduğum için suratı asıldı.

Odaya girince, sevgilisiyle konuşarak 5 dakika boyunca yanımda işini yaptı. Sadece bileğimin sarılması gerekiyordu, fakat alçı hazırlığına başladığını gördüm. Alçının gerekmediğini, sadece sarılması gerektiğini belirttim. Doktorun alçı yazdığını söyleyerek beni azarladı. Sonrasında durumu teyit etmek için doktora tekrar gittim ve doktor hata yapıldığını kabul ederek özür diledi. Doktorun ilgili olduğunu ve mahcubiyetini hissettiğimi belirtmek isterim.

Tekrar alçı odasına gittiğimde, alçıyı çıkartırken dikkatli olmamı söylememe rağmen, elimi bilerek inciterek çıkardı. O günden beri sol elimi düzgün kullanamıyorum ve özellikle son haftada durumum çok kötüleşti. Alçı odasındaki görevli kız hakkında şikayetçiyim. Ne ahlak ne vicdan göstermiştir ve aldığı maaşı hak etmediğini düşünüyorum. Olay, 01.03.2024 tarihinde saat 17:15 civarında gerçekleşmiştir.

18 Mart 2024 13:45 (Şikayetten 5 saat sonra)

Başvurunuzun detaylı araştırılması/değerlendirilebilmesi için mesai saatleri içerisinde hastanemiz hasta hakları birimine başvurabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.

Nevzat
Nevzat
19 Mart 2024 12:00

Dün Başakşehir Çam ve Sakura Devlet Hastanesinde elim alçıya alındı. Konuyla alakalı direk savcılığa şikayette bulunacağım. O hemşireye söylersiniz

19 Ağustos 2024 08:12

11 Haziran 2024 10:48
Arnavutköy Devlet Hastanesi Ortopedi Uzmanı Değerlendirmesi
Nalan sonuçtan hiç memnun değil

Acilde Yetersiz Tedavi Ve İlgisizlik Nedeniyle Ağrılarım Dinmedi

11 Eylül 2025 06:23