Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Armut.com'dan Aldığım Temizlik Hizmeti Tam Bir Hayal Kırıklığı!

13 Ağustos 2024 18:54

Armut.com web adresinden 12 Ağustos 2024 tarihi için temizlik randevusunu 1473 TL karşılığında oluşturdum. Evime temizliğe gelen hanımefendi N***A****  6 saat boyunca evimde kalmış, güya temizlik yapmış. Kendi işlerimden ve insani olarak nezaketimden dolayı hanımefendiyi temizlik yaparken sürekli gözlemleyemedim. Evimden 6 saatin sonunda çıktığı dakika lavaboya girdim ve hiçbir yerin temizlenmediğini, banyoda hâlâ su, sabun, makyaj kalıntıları ve toz olduğunu gördüm. Havlu asılan yerde sudan kaynaklı sarı renkli izlerin olduğunu fark ettim, elime peçete alıp sildim ve gayet lekelerin çıktığını gördüm. Yatak odamdaki aynanın silinmediğini, balkon kapılarının ve ev içi kapılarının asla silinmediğini fark ettim. Salonda TV ünitesinin bile çekilip arkasının süpürülmemiş olduğunu, televizyonun sadece ekranının tozunun alındığını, arka kısmının asla silinmemiş olduğunu, koltukların altının süpürülmemiş vaziyette olduğunu gördüm. Tüm fotoğraf ve videolar ile armut.com'a ulaşım sağlayıp kendilerine maille birçok fotoğrafı ve videoyu ilettim. Bazı videoların boyutu büyük olduğu için kendilerine mail ile atamadığımı, isterlerse WhatsApp yolu ile iletebileceğimi beyan ettim. Bana geri dönüş sağlayan destek ekibindeki hanımefendi bana sadece bu durumdan üzgün olduklarını, karşılığında benim ödediğim tutarı geri ödemek yerine bana çok komik bir şekilde 800 TL kupon tanımlayabileceklerini söylediler. Ben günümün 6 saatini temizlik hizmeti için evde geçirip üstüne 1473 TL ödediğim ve zerre temizlenmeyen evim için bu komik tutarı ve tavrı asla kabul etmiyorum.

13 Ağustos 2024 21:38 (Şikayetten 2 saat sonra)

Merhaba Dilara Hanım, Yaşadığınız deneyim için üzgünüz. Talebinizle ilgili gerekli kontrolleri yaparak size en kısa zamanda dönüş yapacağız. Bizimle iletişime geçtiğiniz için çok teşekkür ederiz. Bize her zaman ulaşabilirsiniz. Sağlıklı Günler, Armut Müşteri Deneyim Ekibi

14 Ağustos 2024 09:23

Merhaba, Yaptığımız görüşmelerde konuyla ilgili sizlere bilgi verdik. Bizlerle iletişime geçtiğiniz çok teşekkür ederiz. Sağlıklı Günler, Armut Müşteri Deneyim Ekibi

15 Ağustos 2024 12:59

Merhaba, bana herhangi bir bilgi verilmedi benimle iletişime geçilmedi bu süre zarfında ve mağduriyetim giderilmedi.

Tc Saide
Tc Saide

Yorum yapmaya değmezsiniz ne bekliyor sunuz boya badanamı yapsaydı bir de kim bilir ne kadar pisti eviniz.

Meral
Meral

Ev pis olduğu için profesyonel temizlikçi çağırıyor insanlar. Temiz eve mi cagiracakti. Kimse kolay para kazanmıyor. İyi yapamamış isini belli.

Ülviye sonuçtan hiç memnun değil

Armut Hizmet Yok Ama Ödeme Peşin

Ülviye
05 Kasım 2023 11:48

Duygu
27 Temmuz 2023 21:19
Rana sonuçtan çok memnun

Rana
05 Eylül 2023 02:23
"Ücretin tamamı bugün itibariyle iade edildi kendilerine teşekkür ederim."
armut-com-alamadigim-hizmetin-ucretinin-yarisini-kesiyor-1.pdf