Armut Uygulaması Mağdur Ediyor!

Armut Uygulaması Mağdur Ediyor!
01 Nisan 2024 14:09

Armut uygulamasında bir özel ders için teklif verdim ancak müşteri ile ile mesajlaşma sayfasına girdiğimde Forbidden yazısı ile karşılaştım. İletişime geçemedim teklif vermek için ödediğim ücretin iadesini istiyorum.! Attığım maillere zaten bakmıyorlar. Bu uygulama mağdur ediyor sizlerde kullanıp sorun yaşamayın.

01 Nisan 2024 17:45

Armut uygulaması ücret iademi yapmıyor. Başvurduğum ilan kişi tarafından yayından kaldırıldı ise benim suçum ne? Ortada kazanılmış bir iş mi var ki uygulama benden aldığı parayı iade etmemekte kendini haklı görüyor. Böyle mi hizmet sunuyorsunuz insanlara? Mağdur ederek mi? Bir de arayıp yapacak bir şeyin olmadığını söylüyorlar. Önermiyorum!

01 Nisan 2024 14:45 (Şikayetten 36 dakika sonra)
01 Nisan 2024 17:35

Merhaba, Yaptığımız görüşmelerde konuyla ilgili sizlere bilgi verdik. Bizlerle iletişime geçtiğiniz çok teşekkür ederiz. Sağlıklı Günler, Armut Müşteri Deneyim Ekibi

01 Nisan 2024 17:40

Şikayetime hiçbir şekilde çözüm sağlanamadı. Müşteri ben kendisi ile iletişime geçmeden işi iptal etmiş ve buna rağmen benim ücret iademi yapmıyorlar. Telefon ile aradıkları zaman ilgi gösterdiklerini düşünüyorlar ama ortada bir çözüm var mı asla yok. Bu uygulamayı önermiyorum. Sizler de mağduriyet yaşamayın.

Şule sonuçtan hiç memnun değil

Armut'ta Silinmeyen İlan Yüzünden Boşa Para Ödedim, Ücret İadem Yapılmıyor

Şule