Armut Hesap Askıya Alınması Sebebi

Ramazan
17 Şubat 2024 13:02

Armut hizmeti veren olarak bir yıldan fazla süredir hizmet vermekteydim. Hesabıma para yükledim ve bir anda hesabım askıya alındı. Gereken belgeleri; ustalık belgem, kimlik fotokopim ve ikametgahımı gönderdim. 1 ile 4 gün arasında işlemin tamamlanacağı söylendi. Buna rağmen bir ay geçti ve hesabım aktif edilmedi. Tarafıma herhangi bir dönüş yapılmadı. Müşteri hizmetlerini aradığımda ulaşamıyorum ve sürekli e-posta göndermeme rağmen gerekli bir açıklama yapılmıyor. Bu evraklar tarafınıza iletilmiştir ve herhangi bir sıkıntı yaşarsam Armut'un sorumluluğunda olduğunu belirtmek isterim.

12 Mart 2024 16:31

Ben Armut uygulamasından iş yapıyordum o dönemde kazanmış olduğum işi yaparken 2 yaşında böbrek yetmezliği olan çocuğumun rahatsızlanması sonucu mecburen yaptığım işte biraz uzamalar oldu ve bu durumu müşterimde biliyordu buna rağmen beni şikayet etmiş iş yetişmedi diye daha sonrasında Armut hiçbir şekilde ne beni arayıp ne de mesaj ile bilgi almadan benim hesabımı kapattı ben bu uygulama üzerinden aileme destek oluyordum sizlerden ricam benim hesabımın tekrar aktif edilmesi ve Armut yetkilisinden birinin bana dönüş yapmasını rica ediyorum

17 Şubat 2024 13:06 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Merhaba Ayyapı D., Yaşadığınız deneyim için üzgünüz. Talebinizle ilgili gerekli kontrolleri yaparak size en kısa zamanda dönüş yapacağız. Bizimle iletişime geçtiğiniz için çok teşekkür ederiz. Bize her zaman ulaşabilirsiniz. Sağlıklı Günler, Armut Müşteri Deneyim Ekibi

17 Şubat 2024 17:27

Merhaba Ayyapı D., Yaptığımız görüşmelerde konuyla ilgili sizlere bilgi verdik. Bizlerle iletişime geçtiğiniz çok teşekkür ederiz. Bize her zaman ulaşabilirsiniz. Sağlıklı Günler, Armut Müşteri Deneyim Ekibi

Armut Hizmet Hesabım Kapandı Belgelerime Rağmen Açılmıyor

Blackpink