Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Armağan Oyuncak İade Talebimin Reddedilmesi Ve Mağaza Yetkililerinin Tutumu

Armağan Oyuncak İade Talebimin Reddedilmesi Ve Mağaza Yetkililerinin Tutumu
10 Ağustos 2024 20:44

Bakırköy Armağan Oyuncak Carousel mağazasından 08.08.2024 tarihinde aldığım ürünü 09.08.2024 tarihinde iade etmek için geri götürdüğümde, mağaza yetkilisinin olmadığını söyleyerek geri gönderdiler. Bugün tekrar gittiğimizde elimizde kasa fişi olduğu halde mağaza sorumlusu ve adını sonradan öğrendiğim T**** isimli bir satış danışmanı geri iade almadılar. 6502 sayılı Tüketicilerin Korunması Hakkında Kanun'un bana tanımış olduğu hakkımı ihlal ettiler. Şirketin geri iade almamak için türlü bahaneler sunduğu bir mağaza. Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet edeceğim.

Zeynep
Zeynep

Merhaba Serkan bey aynı AVM de aynı mağazada bir sorun yaşadım sizin yaşadığınız sorunda da yaşı büyük sarışın bir bayanla mı oldu acaba biz kendisini şikayet edeceğiz ama ismini almayı unuttuk da

Gamze sonuçtan hiç memnun değil

17 Mart 2024 23:26

27 Kasım 2024 18:35
Armağan Oyuncak'ta Müşteri Hizmetleri Sorunu: Yedek Parça Yok, Müşteri Hatası Var!
Azize sonuçtan hiç memnun değil

13 Mayıs 2024 14:42