Sahte Ürün Satan Armada Saat

17 Ağustos 2024 13:51

Armada Saat firmasının internetteki sitesinden bir adet Seiko marka ürün sipariş ettim. 4 gün içinde ürün geldi. Daha görür görmez bazı şeylerden şüphelendim (kutu, garanti belgesi, saatin kordonu, ibreler, mercek, cam vs). Zira bu markanın Astron GPS gibi üst düzey ürünleri dahil birçok modelini kullanmıştım. Ayrıca saat çalışmıyordu. WhatsApp kanalıyla bir yetkiliyle görüştükten sonra solar pilin dolması için 1 gün boyunca güneşe tuttum, çalıştı ama geri kalmıştı. İyice şüphelendim. 30 yıldır saat hobisi olan biri olarak tanıdığım 3 adet resmi Seiko bayiine ve 2 adet (en az 20 yıldır bu işi yapan) tamirciye götürdüğümde hepsi ürünün imitasyon (çakma) olduğunu söylediler. Hatta bir tanesi kordonun klipsinin tenekeden yapıldığını, üzerinde imalat hatalarının çok bariz olduğunu belirtti. WhatsApp'tan iade etmek istediğimi belirttiğimde sadece değişim yapabileceklerini söylediler. İnternetten firma hakkında yaptığım araştırmada iade talepleri karşısında firmanın binbir zorluk çıkardığını öğrenince, kendi saflığıma kızıp (paramı iade alamama riski vardı çünkü) ürünü iade etmekten vazgeçtim. Çakma da olsa belki kullanırım diye bu sabah saate baktığımda (bütün gece ışık altında kalmış olmasına rağmen) yine geri kalmıştı. Şu anda 9.000 TL verip çakma ve hiç kullanamayacağım bir saat sahibiyim. Bu dünyada belki mağdur edildim ve edileceğim ama ahirette hakkımı çatır çatır alacağım bunlardan.

Şahin sonuçtan hiç memnun değil

03 Nisan 2024 03:11

Armada Saat Orijinalliği Şüpheli Ürün Mağduriyeti

07 Ekim 2023 14:32
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Kusurlu Ürün Ve Kötü Müşteri Hizmeti: Armada Saat Skandalı

02 Aralık 2024 16:56
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Replika Saat Satışı Ve İade Talebimin Reddedilmesi

21 Ağustos 2025 09:33