Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Areteas Karavan Giresun Firması Pişman Etti

03 Ağustos 2023 00:41

15.05.2023'de sözleşme yaparak sipariş verdiğim Giresun'da ki "Areteas karavan"ı sözleşmeye göre 15.06.2023'de almam gerekiyordu. Sahibi ve muhatap olduğum s*** ç*** sürekli 1-2 gün müsaade isteyerek oyaladı ve en sonunda "keyfim ne zaman isterse o zaman görüşürüm" şeklinde bağırarak telefon görüşmesini yüzüme kapattı.

Bu süre zarfında sürekli "yok camı eksik onu bekliyorum yok mobilyada çıkar çıkmaz seninkini teslim edeceğim, yok hatalı ürün ürettik tekrar yapıyoruz ilk sana vereceğiz" gibi söylemler hiç eksik olmadı. Karavanımı eksik ver yeter ki alayım artık ya da eksiğin hangi parça ise ben tedarik edeyim dememe rağmen yol katedemedik.

O kadar şey yaşandı kalkıp km mesafeler yapıp Giresun'a gidip yerlerine tekrar uğradığımda eşi e** ç** oradaydı ve bu konuyla ilgileneceğini 1 hafta içinde dönüş yapacağını, gönlümü alacaklarını, ekstra hediyede vereceklerini belirtti ama maalesef ki yine dönüş yapılmadı.

Enflasyona karşı mağdur olduğum için tekrar başka yerden de karavan alamıyorum. Esnaflığın ticaretin ve insanlığın en büyük ayıbını yapan bu firma ve kişiler hakkında şikayetiyim.

Instagram sayfalarından yazdığım yorumları silip, telefonlarıma da cevap vermemektedirler. Konu hakkında yasal hakkımı da kullanacağım. Mağduriyetimin giderilmesi konusunda sonuna kadar da takipçisi olacağım. Konu hakkında gereğini arz ederim.

Sinan
Sinan

Bu şahıs hiçbir şekilde firmamıza peşinat ödememiştir hiçbir ücret alınmamıştır elindeki sözleşmenin altında ürün termini peşinat ödemesi itibari ile başlar ibaresini okuma gereği bile duymadan insanların ve emeklerini klavye şovları yaparak karalama yapan takıntılı bir şahıstır peşinat arınmadan başlama ürünlerde termin süresi ne kadar çıkacak fark talep edileceği tebliğ edilip farkı vermek istemeyen sonrasında gene fark vermeden almak için sosyal medyada görüşürüz gibilerine tehdit eden bir kişidir Satış yaptığımız bütün müşterilerimiz ve imalatta olan müşterilerimiz gayet memnun ve ilerlemeye çok güzel bir şekilde devam ediyoruz Ticari yaşantıda hep bir tane Çınar ender türler bizde şu an onunla karşı karşıyayız bundan sebep tek kişiyi dinleyerek sonuca varılmaz onlarca Karavan üreticisi var bizde takipçiyiz onlarında başlarına geliyor bu tür vakalar kendilerini sadece sosyal medyadan öte götüremeyen modeller çıkıyor mutlaka hiçbir ödeme peşinat vermeden bu zamanda mal sahibi olunmuyor

Sezgin
Sezgin

Çok acil şekilde yasal süreci başlatın. Başka bir firma tarafından benzer cümlelerle aylarca oyalandım. Okurken cümleler çok tanıdık geldi m büyük ihtimal firma finansal olarak çıkmaza girmiş ve kurtulma ihtimali yok buna inanın

Kurt Karavan İzmir Ödemeleri İnkar Ediyor

21 Temmuz 2024 18:13
Aykut sonuçtan hiç memnun değil

26 Haziran 2023 17:34
Araç Üstü Çadır (aracustucadiri.com) Her Şeyiyle Kusurlu Olarak ve Eksik Olarak Gönderildi