14 Temmuz 2024 00:01

İstanbul'dan Erzincan'a bilet aldım internetten. Harem otogarından kalkıyordu, beni aradılar ve Harem'e giriş yapmayacaklarını, Sultanbeyli otogarına gelmem gerektiğini söylediler, yoksa binemezmişim. Ben de Sultanbeyli otogarına gittim, otobüs biletime az kalmıştı. Arayıp Gebze otogarına gelmemi söylediler. Gelemeyeceğimi bildirdim ve Sultanbeyli otogarında olduğumu söyledim. Başka bir araçla beni Gebze'ye yolladılar. Oradan 11:00'deki otobüs seferine 13:30'da bindim. Sonra valizimi bagaja almadılar, ayağımın altına almamı söylediler. Otobüse bindiğimde oturma koltuk sayısından fazla kişi vardı, otobüsün çoğunluğu erkekti ve ayakta 7-8 kişi vardı. Onlardan da bilet parası alınmış, IBAN olarak atmışlar. Güvenli değildi. Otobüs şoförü yolcuyla tartışıp mola olmayan yerde aniden durdu ve aracı kullanmayacağını söyledi. Yolcular şoförü ikna etti ve o şekilde aracı kullandı. Araç bakımları yapılmamıştı, araç arızalıydı, hatta anons yapıldı: 'Emniyet kemerlerinizi takın, arıza var' diye. Böyle bir yolculuk görmedim.

30 Eylül 2024 12:48
Kamil Koç Eşyalarım Kayboldu, Muavinler Çok Sorumsuz
Meral sonuçtan hiç memnun değil

05 Temmuz 2025 00:40
Mikail sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2023 01:59
İstanbul Kalesi 1453 Çalışanlarının Tavırları
Ali sonuçtan hiç memnun değil

12 Kasım 2023 01:14

01 Ağustos 2025 08:54