Özge sonuçtan hiç memnun değil

23 Mayıs 2024 21:40

12 ay önce bir koltuk takımı almıştık. Bir sürü sorundan sonra zar zor yapıldı. Berjerin bir tanesinde yırtılmalar başladı. Aradığımızda fotoğraf istediler. Artık 3-4 gün geçmesine rağmen fotoğrafa bakmadılar. Aradık, fiş numarası istediler, verdik ama günler geçti, yine dönüş yok. 5-6 ayda bu koltuk yırtılmaya başladıysa nasıl bir kalitede kumaş kullanılmış? Üstelik koltuk örtüsü kullandığım halde.

03 Haziran 2024 09:46

01 Ağustos 2023 13:53

Dilek
08 Nisan 2025 14:02
Koltuk Kumaşlarında Erken Kırışma Sorunu
Başak sonuçtan hiç memnun değil

Başak
28 Ağustos 2023 18:21