Fikret sonuçtan çok memnun

Arabam.com Engelli Aparatı Olan Aracımı Değerlendirmiyor

Arabam.com Engelli Aparatı Olan Aracımı Değerlendirmiyor
01 Aralık 2023 12:40
Fikret'in Teşekkür Mesajı
“Arabam.com kendine yakışanı yaptı ve derhal konu ile ilgili olumlu dönüş sağladı diğer firmalara umarım örnek olur teşekkürler.”

Bir ülkeyi hayal edin. Engellilere hiçbir alanda zorluk çıkarılmıyor. Arabam.com'dan aracımı satmak için teklif oluşturdum. Beni aradılar; aracım engelli aracı, engelli aparatı mevcut. Ekspertizin aracı değerlendirmesi için kontrol etmesi gerekiyormuş ve aparatın sökülmesi gerekiyormuş. Ancak bu aparatı sökmek için en az 3000 lira masraf etmem gerekiyor. Diyelim ki söktüm; ben aracı kullanamam söktükten sonra. Diyelim ki söktüm, getirdim ve göze aldım; ya siz aracı almaktan vazgeçerseniz ya da ben teklifinizi beğenmezsem ya da aracımı satmak istemezsem, bu tertibatı tekrar takabilmek için yine bir masraf yapmam gerekiyor. Yani bir tertibat aracın kontrolünüze engel mi oluyor? Bu kadar mağduriyet olur mu? Bir insan, engelli insanlar bu kadar zorlukla karşılaşır mı? Arabam.com'dan böyle bir uygulamayı beklemiyordum. Gerçekten, engellilere siz de engel oluyorsunuz. Teşekkür ederim. Aparatın aracın değerlendirmesine nasıl bir engel teşkil ettiğini çok merak ediyorum. Bunun bana cevabını verebilir misiniz? Yani gerçekten, bu işlemlerin bu kadar basit olduğunu mu düşünüyorsunuz? Engelli bir araç sonuçta, o aparatı söküp getirmek ve sonra tekrar takmak... Bu süreçlerin kolay olduğunu mu düşünüyorsunuz? Soruyorum.

01 Aralık 2023 13:40 (Şikayetten 59 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız, Talebiniz ekibimize ulaşmış olup; sonuçlandığında tarafınıza bilgilendirme sağlanacaktır. Saygılarımızla, arabam.com Müşteri Hizmetleri

01 Aralık 2023 13:56
Fikret
Fikret
01 Aralık 2023 14:00

Arda sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2024 14:26
Harun sonuçtan hiç memnun değil

Eksik Bilgilendirme İle Zaman Kaybı: Vavacars'ta Uzayan Araç Satış Süreci!

16 Ekim 2024 09:50

Sezgin
10 Haziran 2024 17:38

Vavacars Verdikleri Teklif İle Söyledikleri Teklif Arasında Çok Fark Var

19 Ağustos 2024 18:21
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

05 Mart 2024 18:31