Erkan sonuçtan hiç memnun değil

05 Mart 2024 18:31

arabam.com / trinksat üzerinden fiyat aldım. Fiyatı cazip bulduğum için ertesi gün arabamı arabam.com'un Kurtköy'deki ekspertiz noktasına götürdüm. 1 saat boyunca arabamı incelediler ve kusursuz buldular.
Ancak beni ekspertiz noktasına davet ederken yaptıkları 1,814.700 TL'lik tekliflerini aşağıya düşürerek, 1,7 milyon tl olarak ilettiler.
Gerekçe olarak da, geçen ay ihalede bu araca benzer bir aracın 1,7 milyon tl satıldığını söylediler. Yani, aracım daha ekspertize girmeden, verebilecekleri rakam 1,7 milyon TL'ymiş. Bunu bana baştan söyleselerdi, arabam.com / trink sat'da yarım günümü harcamazdım.

Başlangıçta yüksek teklifler vererek, bizleri yanıltıyor ve arabam.com ofislerine davet ediyorlar. Ardından tekliflerini mantıksız gerekçelerle düşürüyorlar. Harcadığım zamana yazık.
arabam.com'u kimseye önermiyorum.

profile profile profile
06 Mart 2024 09:47 (Şikayetten 15 saat sonra)
Erkan
Erkan
06 Mart 2024 15:46

Yaptığınız ekspertiz sonucunda aracımda bir kusur, hata olmamasına rağmen, neden ekspetize başlamadan önce verdiğiniz fiyatı düşürdünüz? Yalandan yüksek fiyatlar vererek bizleri ekspertiz noktalarına çağırıyorsunuz, vaktimizi boşa harcıyorsunuz.

Cem
Cem

Bu yanıltıcı firmayı CİMER e şikayet edin. Her ilde aynı şeyi yapıyorlar.

Skr sonuçtan hiç memnun değil

arabam.com Trinksat Teklifinde Büyük Hayal Kırıklığı

28 Haziran 2025 16:48
arabam.com Trinksat Teklifinde Büyük Hayal Kırıklığı
Aziz sonuçtan hiç memnun değil

16 Şubat 2024 12:15

10 Ekim 2024 17:38