Sabri sonuçtan hiç memnun değil

arabam.com Araç Satışında Eksik Değer Biçme Sorunu

27 Aralık 2024 01:25

Daha önce araç satmaya giden arkadaşlarımdan edindiğim 'internet üzerinden aldığın tekliften %10 düşüyorlar' bilgisine istinaden satacağım araçla alakalı tüm bilgileri eksiksiz ve tam girdim, araçta farklı hiçbir şey çıkmamasına rağmen 540 bin tl internet teklifini ekspertiz sonunda 490 bin tl'ye düşürdüler.

Aracımın emsallerinin en temizi olduğu konusunda sizi temin ederim. Aracı tam 1,5 saat incelediler, ayrıca döşemeleri sökerken birkaç sekman kırıldı; söylediğimin harici bir şey bulamadılar. 1,5 saat incelemelerinin sebebi fiyat düşürmek için bir bahane aramaya çalışmaları.

Trink Sat hiç de reklamlarda anlatıldığı gibi aracı değerinde satın almıyor.

Nakde sıkışan oto galeri esnafının araç bozdurma bürosu gibi çalışıyor, aracını değerinde satmak isteyen için büyük vakit kaybı.

profile profile profile
27 Aralık 2024 09:11 (Şikayetten 7 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız, Talebiniz ekibimize ulaşmış olup; sonuçlandığında tarafınıza bilgilendirme sağlanacaktır. Saygılarımızla, arabam.com Müşteri Hizmetleri

Özgür
Özgür

Kesinlikle doğru, aynısını ben yaşadım bende sorunda bulamadılar hatasız boyasız ama 50 bin kesinti yapacaklarını söylediler sebep diyorum ana merkez öyle iletti peki sebep? Bize sebebi söylemiyorlar :) hadi oradan ya kurumsal galerici bunlar

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

18 Şubat 2025 19:39

Arabam.com'da Beklenmedik Fiyat Revizesi Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

16 Temmuz 2025 16:37
Baran sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Fiyat Teklifi Ve Kötü Hizmet Deneyimi

05 Mart 2025 15:15