Nalan sonuçtan hiç memnun değil

Aprilla Kişisel Bakım Aletleri İlk Kullanımda Arızalanan Fön Tarağı Hayal Kırıklığı

29 Kasım 2023 19:32

İnternet üzerinden A101'den aldığım Aprilla Pro styler fön tarağını tek kullanımda bozuldu. Kullanma talimatlarındaki tüm detaylara uymama rağmen ilk kez kullandım ve elime kaldı makine.

Hiçbir yanık kokusu vs. De olmadı yani. Çok ısındığında kendiliğinden kapandığını biliyorum. Başta ısındığı için kapandı sandım fakat soğuduğunda da çalışmadı. Gerçekten çok üzüldüm ve sinirlendim, bir de herkese tavsiye etmiştim fiyatı çok iyi diye. Görümceye, arkadaşıma, anneme ve teyzeme de aldırtmıştım 'Bu fiyata kaçmaz' diye, şu an çok pişmanım. 550 lira verdim, az da değil. Gider bebeğime bez alırdım bu paraya.

Kendim için bir şey yapayım dedim, o da hevesim kursağımda kaldı. Hayır yani, bari 2-3 seferde bozulsaydı. İlk seferde bozulması ne demek ya? Paramın iadesini istiyorum acilen.

05 Aralık 2023 13:25

A101 internet sitesi üzerinden aldığım Aprilla saç şekillendirici tarağı ilk kullanımda elimde kaldı. Bir daha çalışmadı. Fişe taktığım an için kıpkırmızı oldu ama ısıyı üflemedi. Üzün hiçbir şekilde çalışmadı. A101 i arayıp iade kodu aldım. Ürünü iade etmek için kargoya verdik. Kargo teslim edilmesine rağmen ne bir mesaj attılar ne bir mail attılar ne bizi aradılar. Hem ürünü aldılar hem de paramızı iade etmediler. Bu resmen bizi mağdur etmek oluyor. En kısa sürede beni arayıp paramı iade etmezlerse eğer Tüketici Hakları'na şikayette bulunacağız ayrıca CİMER'e de yazacağım ve A101 in bu ilgisizliğinden dolayı şikayette bulunacağım. Tüm yasal haklarımı kullanacağım.

Nilay sonuçtan hiç memnun değil

Aprilla Fön Tarağı Kullanım Sorunu

22 Mart 2025 12:45
Aprilla Fön Tarağı Kullanım Sorunu
Burçin sonuçtan hiç memnun değil

Burçin
22 Kasım 2023 13:27