Tunahan sonuçtan çok memnun

24 Temmuz 2024 13:34
Tunahan'ın Teşekkür Mesajı
“Süreç markanın iletişime geçmesi ve ilgili stickerın değiştirilmesi ile sonuçlandı. Ürünün arkasında durdukları için teşekkür ederim.”

Merhaba,

Yaklaşık 3 ay önce Doğan Trend Otomobilite bayisinden sıfır olarak almış olduğum Aprilia SR GT 200 S model kırmızı renkteki motosikletimin sağ grenajında bulunan 'A' harfinde lokal olarak bazı noktalarında soyulma fark ettim. Sıfır olarak alınan bir araçta 3 ayda böyle bir durumun yaşanması dolayısıyla bayiyle sorunu paylaştım ancak bunun müşteri hatası olduğunu söyleyip "Güneştendir" veya "Yıkadığınız şampuandandır" gibi 3 aylık sıfır motosiklet için tuhaf cevaplar verip konuyla ilgili hiçbir şekilde yardımcı olmadılar. Fotoğraflarda gözüktüğü gibi açık bir şekilde hatalı bir sticker olduğu ortada. MotoGP'de yarışan böyle büyük bir firmanın Türkiye'de müşterisine bu denli önem vermeyişi, bu motoru aldığım için büyük bir pişmanlık yaşattı.

24 Temmuz 2024 14:33 (Şikayetten 59 dakika sonra)
25 Temmuz 2024 11:02

Müşterimiz ile iletişime geçilerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Aprilia Müşteri Hizmetleri

16 Ağustos 2024 10:48

Murat sonuçtan çok memnun

Murat
01 Nisan 2024 17:06
"İlk olarak ne kadar servis sorunu yaşamış olsam da şikayet sonrası Aprilia dan gelen ilgi için teşekkür ederim ardından Eralp bey'e de ayrı teşekkür ederim."

Aprilia SR GT 200'de Tekrarlayan Hararet Ve Kronik Motor Sorunu

19 Ağustos 2025 22:04

Süleyman
13 Mart 2024 17:20
Aprilia Aprilla Sıfır Motor Aldım Grenaj Yerinde Durmuyor.
Aprilia Aprilla Sıfır Motor Aldım Grenaj Yerinde Durmuyor.
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Aldığım Motorsikletin Uzun Süreli Tamir Süreci

Gökhan
17 Kasım 2024 00:53
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

07 Mayıs 2024 15:28