Apple Store 09/05/2024 Şüpheli İşlem. Apple Online Store İstanbul

10 Mayıs 2024 11:22

09/05/2024 tarihinde platformunuz aracılığıyla ödendiği mesajlarda gördüğüm 12:01-12:17 saatleri arasında yapılan işlemlerle Zara, Apple Store, dolap.com, Zara, Xsolla, Pull and Bear gibi mağaza ve alışveriş sitelerinden ardı ardına İş Bankası kredi kartım iznim dışında kullanılmıştır. Ne yazık ki, işlem onayı vermediğim ve iznim olmadığı halde, Apple Store mağazasından yapılan 9.748,05 TL tutarındaki ödeme, bankam aracılığıyla şüpheli işlem ve kart iptali yapılana kadar, nasıl oluyorsa kart ekstremde işlenmiştir. İşlem iptali için başvuruda bulunmama rağmen, ödeme platformunuz aracılığıyla yapılan ve bana ait olmayan alışveriş nedeniyle zarara uğradım. Apple Store alışverişi ekstremde 9.349 TL olarak yansımıştır (sanırım indirim uygulanmış). Online platform üzerinden giyim ve elektronik alışverişi yapmayan biri olarak şaşkın, üzgün ve kızgınım. Yapılan işlem ve işlemlerden dolayı şikayetçiyim.

10 Mayıs 2024 12:13

Ödeme platformu yani şüpheli işlemler iyzico ödeme sistemi üzerinden yapılmış ve yapılmaya çalışılmıştır. Belirtmemişim. Bankam Apple Online Store üzerinden ekstreme yansıyan 9349 TL'lik işlem ücretini hesabıma geri aktarılacağı bilgisini iletmiş, işlem itirazım olumsuz sonuçlanırsa tekrar kesileceğini belirtmiştir. Yapılan işlem bana ait değildir. Böyle güçlü bir mağazanın daha güvenilir, güvenliği arttırılmış, teyitli online alışveriş imkanı sunması gerektiğini düşünüyorum. Sizin hiçbir ürününüzü kullanmıyorum. Satın almadım, almaya çalışmadım. Gereğini yapın.

13 Ağustos 2024 12:57

İş Bankasının işlem iptalim sonrası parayı hesabıma aktardığını, şüpheli işlem yapılan Apple Online Store ile itirazın değerlendirildiği yaklaşık 1 hafta kadar sonra olumlu durum bildiren mesaj aldığımı paylaşmak isterim. Bu vesile ile bir çok insanın bu ve benzeri yöntemlerle mağdur olduğunu öğrenmek üzücü. Online bankacılık işlemlerinde her kes gibi benimde bildiğim ama atladığım güvenlik tedbirlerini almayı (online alışverişe kapalı tutma, sanal kart vb.) asla atlamayın. Bankacılık uygulamalarında antivirüs programları da geliştirilmiş kullanabilirsiniz.

QNB Finansbank Ve Apple Store Mağazası Müşterisini Nasıl Koru-mu-yor!

18 Ocak 2024 18:29

30 Ocak 2024 01:08

28 Aralık 2023 01:59
Apple Store Apple Online Store Nin Kredi Kartımdan İznim Olmadan Harcama Yapması

17 Ağustos 2024 14:52