Volkan sonuçtan hiç memnun değil

20 Nisan 2024 21:09

Antares AVM'deki Antares Sanat Merkezi'ne 06.04.2024 tarihinde saat 14:30'daki bale kursu için 3 yaşını doldurmuş kızımızın ilk 10 dakikalık deneme dersi için randevu aldık. Denemenin başarılı geçtiğini söylediler. Saat 14:30-15:30 arasındaki o günkü kurs için bale hocası, kızımızın katılabileceğini ve kayıt yaptırmamız gerektiğini iletti. Aylık ücretin peşin 1000 TL olduğunu ve haftalık cumartesi günleri 1 saat kurs verildiğini söyledi. Ayda 4 saat için 1000 TL kayıt yaptırdık ve ücretini ödedik. Makbuzu aldık. Ancak bale kıyafetlerini onların temin etmesinin daha uygun olabileceğini belirttiler. Ertesi hafta bale kıyafeti geldi ve elden nakit 1380 TL ödeme yaptık. O gün kursa katıldık ancak çocuğumuz 10 dakika sonra başka bir bale hocası tarafından dışarı çıkarıldı çünkü çocuğumuzun duramadığını söylediler. Üçüncü hafta, yani bugün 20.04.2024 tarihinde tekrar götürdük. Kızımız en fazla 20 dakika durdu ve iki kez tuvalet ihtiyacı için dışarı çıktı. Bunun üzerine bize bir daha çocuğumuzu kursa getirmememiz, diğer çocukları rahatsız ettiği ve olmadığı söylendi. Gelecek hafta kursa götüremeyeceğiz. Başlangıçta neden bu kadar olumlu konuşup kabul ettiklerini, neden hemen kayıt aldıklarını ve ücreti aldıklarını, bale elbisesi için 1380 TL neden talep ettiklerini anlayamıyoruz. Eğer bu durum biliniyorsa kimse kabul etmez ve biz hakkımızı savunamadan adeta kovulduk. Verdiğimiz 1000 TL karşılığında hiçbir hizmet alamadık. Toplamda 2380 TL ve zamanımız boşa gitti. Eğitimcilik anlayışınızın, insanlardan emek vermeden para kazanmak olduğunu düşünüyoruz. Talep ettiğimiz ücreti iade etmeyi reddettiniz ve 'o para gitti, iade yapamayız' şeklinde konuştunuz. Geçen hafta da bale hocası yoktu. Verdiğimiz ücret ve harcadığımız zaman boşa geçti. Tüm ödediğimiz ücreti ve harcadığımız zamanı sizden talep ediyoruz. Biz de eğitimciyiz ancak sizin ve sizin gibi eğitimcilerin yaptığı gibi insanlardan haksız yere ücret almıyoruz. Hak neyse o alınır, fazlası alınmaz.

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Dans Kursunda Hayal Kırıklığı: İade Ve İptal Sorunu

21 Ekim 2024 11:40
Nurten sonuçtan hiç memnun değil

Dans Kursunda İletişim Sorunları Ve Çocuklara Yetersiz İlgi

23 Ocak 2025 14:31
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Çocuğuma İlgisiz Ve Tehditkâr Davranan Öğretmen Nedeniyle Kurs İsteği Tamamen Kırıldı

04 Ekim 2025 14:22

Anaokulunda Ekstra Ücretler Ve İade Sorunu