Halil sonuçtan çok memnun

Antalya Konyaaltı Belediyesi Dünyanın En Güzel Manzarasına Sahip İş Yapmayan Evlendirme Dairesi

19 Kasım 2023 18:30

Konyaaltı Belediyesi Evlendirme Dairesi'ne yabancı uyruklu nişanlımla beraber evlenme başvurusunda bulunduk. Bize evrak listesi verdiler. Hepsini eksiksiz hazırlamamıza rağmen, bizi 4-5 kez reddettiler. İnat yaptım, evime 200 metre olan belediyede nikahımı kıymak için, istedikleri gibi kelimeleri, noktalama işaretlerini değiştirmiş olmamıza rağmen, en son yanına gittiğimiz müdür (E**** Y*****) bizi tekrar reddetti. Bunun üzerine Büyükşehir Belediyesi'ne gittik ve Konyaaltı Belediyesi'nde halledemediğimiz işimizi 7 dakikada halledip, nikah günümüzü aldık. Yapılan haksızlığa dayanamayıp tekrar Konyaaltı Belediyesi Evlendirme Dairesi Müdürü'nün yanına gidip sordum, 'Büyükşehir Belediyesi başka ülkenin kanunları ile mi yönetiliyor?' diye ama hakkımızı arayalım derken müdürden 'Siz ne hakla odamı basarsınız?' gibi bir tepki aldık. Anladım ki Konyaaltı Belediyesi'nde tanıdık olmadan iş halletmek mümkün değil.

20 Kasım 2023 13:26 (Şikayetten 18 saat sonra)

26 Ekim 2023 18:14

21 Mayıs 2024 16:41