Antalya Asat Yetkililerinin Hizmet Eksikliği

10 Mart 2024 01:01

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Müdürlüğü'ne 9 Mart 2024 akşamüzeri apartmanımızın rögarındaki tıkanıklık ile ilgili müracaatta bulundum. Kanalizasyon departmanı yetkilileri önce parseldeki rögar üzerinde araç park edildiğini öne sürerek, doğru olmayan bir bahane ile ilgili bölümün çağrı departmanına bilgi verdiler. Tekrar arayıp neden gelmediklerini sorduğumda, bunun mümkün olmadığını belirtip, tekrar gelip benim nezaretimde olaya müdahale edilmesi için ricada bulundum. Ancak bu sefer geldiklerinde, problemin parseldeki rögarın tıkanıklığı olduğunu ifade ederek, müdahale edemeyeceklerini ve bunun yasak olduğunu söyleyip, hiçbir yapıcı tutum sergilemeksizin olay yerini terk ettiler. Üstelik cumartesi akşamı ve yarın hiçbir teknik ekibin bulunamayacağını bilerek! Seçim yaklaştığında her türlü vaatlerde bulunan belediye, kendi ekibinin halka hizmette yardımcı olmaması katlanılır ve anlaşılır bir durum değil. Yıllarca belediyeye her türlü vergimi ve yükümlülüklerimi harfiyen yerine getirmeme rağmen, iş onlardan bir kez hizmet talebinde bulunduğumda sonuç tam bir fiyasko oldu. Bu anlayışla bana belediyecilik anlamında nasıl katkılarının olacağını merak ediyorum. Bu kadar basit bir konu için elinde bulunan hazır ekibi bile kullanamayan veya kullanmak istemeyen yapıya üzülüyorum.

05 Eylül 2023 22:24

29 Temmuz 2024 09:02