16 Nisan 2024 22:05

Az önce telefonumda hesap hareketlerinde para eksildiğini fark ettim. Ocak ayında yeğenbey vergi dairesi benim kredi kartımdan para kesmiş? Yeğenbey neresi ne alaka anlam veremedim? Daha sonra da kullanmadığım, bankanın bana ortak kart olarak kullanmam için verdiği kredi kartımdan da Akbank otomatik olarak Şubat/Mart/Nisan aylarını çekmeye başlamış. Yeğenler vergi dairesi ne alaka hayatımda ilgim olmayan bir yer. Burda bir hata mı var, nedir mevzu anlamadım yardımcı olunmasını istiyorum.

Osman
Osman

Saat 18.30 civarında 27500 paramı çekti Binance 300 XRP veriyor diye şikayetçiyim

Sümeyra
Sümeyra

Benim de hesap hareketlerim de aynı vergi dairesi para çekmiş siz bir sonuca ulaştınız mi

Tuğberk
Tuğberk

Evet benimki şuymuş. Bundan yaklaşık 3 sene önce arkadaşım bir trafik cezası yemişti. Yanında cüzdanı yoktu, o gün ödemesi gereken bir trafik cezasıydı. Benim kredi kartımla onun ödemesini yaptık. Aradan seneler geçti, arkadaşım yaklaşık 3 sene sonra tekrar trafik cezası yedi. Ve nasıl olduysa bana sormadan direkt olarak kredi kartından para çektiler. Sanki ceza yiyen kişi benmişim gibi. Ve bunu bankadaki kalifiye bir elemandan öğrendik. Eğer o olmasaydı hiç kimse çözemezdi elimde belgeleri dahi var. Yeğenbey vergi dairesi bana diyor ki 06 plaka aracınız varsa onun cezasıdır diyor. Benim 06 plakalı bir aracım yoktu. Ayrıca İzmir'de yaşıyorum, Ankara yeğenbey vergi dairesi ne alaka. Neyse ki Allah'tan bankadaki çalışan yetkili bir hanımefendi inisiyatif olarak yardımcı oldu ve olayın nasıl gerçekleştiğini öğrendik.