Yılmaz sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Uzayan Diş Tedavisi

21 Mart 2024 17:40

Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde Aralık 2023 tarihinde sabit protez yenileme ve yeni bir sabit protez yapımı için tedaviye başladım. Yenileme yapılacak olan kısımda daha önceden yapılmış dişlerimden tedaviye başlandı. Bu dişlerim için yaklaşık 4 hafta hastaneye gittim ve sonunda ölçülerim alındı; yeni protezlerim takılmadan ikinci aşamada başlanacak olan dişlerimin kesimi yapıldı (hazır kesik dişlerim için 4 hafta gittiğim hastanede 1 günde daha sol alt ve üst çene protezlerim takılmadan sağ üst çenedeki dişlerimin kesimi yapıldı). Tedavi ilk planlaması önce sol, daha sonra sağ çene olmak üzere yapılmıştı. Şubat ayı içerisinde sağ üst çenemdeki dişlerim için ölçü alındı ancak bir türlü uyum sağlanamadı. Bu süreçte her iki çenemdeki dişlerim eksik olarak bugüne kadar geldim. Rahatsızlığımı dile getirdiğimde dişlerin sorunu teknisyen kaynaklı olduğu yanıtını aldım. Tedavim devam ederken doktor arkadaşların teknisyenden ve çıkan işlerden şikayetçi olduklarını kendi aralarındaki konuşmalardan duydum. Uyum sorunu olacağı için hazır olan protezlerimin takılamayacağını söylediler. Eğer hastaneden teknisyen ile ilgili bir sorun varsa, bu durumun hastaları ileri derecede mağdur ettiğini düşünüyorum. Yaşadığım uzun tedavi süreci şahsımı maddi ve yaşam standardı açısından çok yordu. Bir an önce tedavimin sona ermesini istiyorum. Hastanenizde hasta haklarına telefon ile ulaştım, burasının okul olduğunu ve tedavinin öğrenciler tarafından yapıldığını, hızlandırmak için bölüm başkanı ile görüşmem gerektiğini söylediler. Tedavimi bu aşamada bırakıp gitme noktasına geldim ve sürecin sonuçlanmasını istiyorum. Teşekkür ederim.

Servet sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Ankara. Diş Fakültesinde Vatandaşa Eziyet Çektiriyor

10 Mart 2024 11:30
Osman sonuçtan hiç memnun değil

17 Eylül 2024 14:52
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Hastenesi Hastaya Eziyeti

27 Şubat 2024 11:42