Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Şikayet Var

05 Eylül 2024 18:56

Endodonti kanal tedavisi için gittim, dişimin üzerindeki kaplamayı çıkarttırmaya yolladılar. Dişin üzerindeki kaplamayı çıkarttırırken dişimi kökünden çıkarttılar. Dişimin kökünde kist vardı, kanal tedavisi ve apikal lezyon tedavisi yapılacaktı.

Tekrardan Endodonti'ye çıktım, doktoru görmeden beni çene cerrahisine yönlendirdi. Oradan da randevu alın gelin deyip hiçbir şey yapmadılar. Şikayetçiyim, dişimin üzerindeki kaplamamı düzgün çıkartmayıp dişimi kökünden söktükleri ve hiçbir müdahale yapmadıkları için.

Cnsu
06 Eylül 2024 08:13

Kaç haftadır dişimi yaptırmaya uğraşıyorum zar zor randevu alabildim kanal tedavisi yaptırmak için randevuya gittim dişimin üzerindeki kaplamanın çıkartılması gerektiğini söylediler kaplamayı çıkartmaya çalışırken dişimi kökünden çıkarttılar işkence gibi kaplama çıkartmaya çalışıyorlar onların yüzünden dişimden oldum dişimin kökündeki kist de temizlenmedi mağdurum gereğinin yapılmasını istiyorum böyle bir kaplama çıkarma şekli olamaz

Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Restoratif Ve Endodonti Bölümleri Şikayet!

05 Mayıs 2024 18:55
Sema sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Randevu Ve İletişim Sorunları

26 Aralık 2023 13:09