Musa sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Sigorta Ve Polsan Sigorta Kampanyası Sorunu

08 Haziran 2024 16:10

EGM personeli olarak Ankara Sigorta'dan Polsanartı uygulaması üzerinden, kendi internet sitesinden EGM trafik sigortası teklifi alamadığım gibi, kendi müşteri hizmetleri üzerinden de defalarca talepte bulunmama rağmen dönüş yapılmadı. Polsan ve Ankara Sigorta şirketi arasındaki kampanyaya giriş işlemleri yapılamamakta ve benim gibiler mağdur olmaktadır.

10 Haziran 2024 09:10 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın İlgili, Şirketimize iletilen başvuru hassasiyetle değerlendirilerek en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımla Ankara Sigorta Müşteri İletişim Merkezi

10 Haziran 2024 12:15

Sayın İlgili, Başvuruya ilişkin yetkililerimiz tarafından arama sağlanarak müşterimize bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla Ankara Sigorta Müşteri İletişim Merkezi

11 Haziran 2024 01:03

Sorunum giderilmedi, başka sigorta şirketinden sigortamı yaptırdım.

Musa

Dönüş yapmazlar arkadaşlar benim yürürlükteki poliçem iptal ettirdiler trafik kazası yaptıktan sonra poliçem in iptal olduğunu öğrendim yazdım poliçem iptal ettiriyorsun haber vermiyorsunuz diye söyledikleri savunma Ankara Sigorta haber vermek zorunda değilmiş Poliçe iptalini SGM verecekmiş mağdur ettiler beni Poliçe bitimine yakın ama prim almak için hemen arıyorlar poliçenizi yenileyelim diye

11 Ağustos 2025 13:29

30 Ağustos 2024 23:50