Merih sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Pazar AVM Çalışanların Söz Ve Davranışları

17 Eylül 2023 19:32

Bugün evde eksik olan birkaç şeyi almak için annemle beraber Ankara pazar AVM'ye gittim. Keşke evime yakın iyi bir yer olsaydı da gitmek zorunda kalmasaydım. Bundan sonra da gideceğimi sanmıyorum zaten. Fiyatların uygun olmamasını falan geçiyorum çalışanların saygısızlığı karşısında ne diyeceğimi bilmiyorum.

Annem tencere reyonunda tencere bakıp fiyatını göremeyince çalışanlara seslendi. Hiçbirinin umurumda olmadı çünkü her zamanki gibi çalışanlar kasanın orada toplanıp dedikodu yapıyorlardı. En son annem elinde tencereyle gelip çalışana fiyatını sordu. Çalışan da orada yazıyordur bakın dedi. Annem de gayet makul bir şekilde ben mi bakacağım, baktım fiyatı yazmıyordu dedi.

Sonra ben ilerideki reyonlara doğru gidince bir baktım ki annemin taklidini yapıp gülüyorlar. Sonra da annemin gözlüğüne laf söylediler. Yok madem annem görmüyormuş o zaman neden gözlük takıyormuş bilmem ne. Ve bunları yaparken o kadar rahatlar ki. Önlerinde de iki tane müşteri var. Orada güzelce hesap soracaktım hepsinden ama bunlarla muhatap olmaya değmez dedim.

Bu anlattığım da sadece anneme yaptıkları. Ne zaman gitsem çalışanları hep birilerine saygısızlık yapıyor. Soru soruyorsun tersliyorlar. Koskoca mağazada işini hakkıyla yapan tek bir çalışan gördüm. O çalışan da orta reyonlarda olan kısa sarı saçlı hanımefendi.

Bir daha da gitmeyeceğim oraya. Gider başka bir yerden 10 katı parayı verir daha basit şeyler alırım ama yine de oraya gitmem. Tanıdıklarıma da gitmeyin dedim zaten. Onlar da benzer şeyler yaşamışlar ve artık gitmeyecekler. Umarım bu mesajım gerekli yerlere ulaşır da mağaza personeli kendine çekidüzen verir.

Ege AVM'de Çalışan Kasiyerin Terbiyesizliği

Aysen
08 Eylül 2023 10:23

09 Mayıs 2025 18:03
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

25 Mayıs 2025 18:12
Esra sonuçtan hiç memnun değil

11 Ocak 2024 12:11

24 Mart 2024 07:46