Etlik Şehir Hastanesi Randevu Alınan Doktorun Bakmaması

12 Eylül 2024 16:179.147

Dün Ankara Etlik Şehir Hastanesinde cildiye randevum vardı. Randevu aldığım doktor yoktu ve asistanı baktı. Hayatımda bu kadar aceleci ve geçiştirilmiş bir muayene ilk defa gördüm. Neden randevu aldığım doktor bakmıyor? Madem asistan bakacak randevu alırken bize doktorun ismini göstermeyin, kime randevu aldığımızı bilelim. Haftaya iki randevum daha var ve zaten zar zor aldığım randevular iptal edemiyorum ve şu an bu doktor yüzünden tekrar cildiye randevusu almam gerekiyor çünkü ellerim yara bere içinde ve kullanamıyorum. Fakat sistem 2 randevum olduğu için bana tekrar randevu vermiyor, ertesi haftayı bekleyemem ellerim yara içinde ve kullanamıyorum. 182yi aradım ve oradaki beyefendi dalga geçerek konuştu benimle, yardımcı olmadı ondan da şikayetçiyim. Sizin surat yapmak yerine sorun çözmeye çalışmanız gerekiyor. Ben şimdi bu halde ne yapacağım? Aynı anda birden fazla alandan hastalanma hakkımız yok mu? Gerektiğinde ekstra randevu verebilmelisiniz. Ayrıca doktorunuz asistanının yanında olsa ve o baksa zaten baştan böyle bir sorun yaşanmayacak. Bu konuda her yere şikayette bulunacağım.

Onkoloji Doktorunun Kaba Ve Kırıcı Davranışı

18 Haziran tarihinde Ankara Etlik Şehir Hastanesi Onkoloji bölümünde görev yapan M***** C** A*** isimli doktordan gördüğ...

Tümünü Gör
Ankara Etlik Şehir Hastanesi Kafeteryadaki Raf Etiketleriyle Kasa Fiyatı Arasında Ciddi Fark Var

Ankara EtlikŞehir Hastanesi Kafeteryadaki Raf Etiketleriyle Kasa Fiyatı Arasında Ciddi Fark Var

Cengiz
Ankara Etlik Şehir Hastanesi Personel İlgisizliği!

Ankara EtlikŞehir Hastanesi Personel İlgisizliği!

Ali
Ankara Etlik Şehir Hastanesi Lavabolarının Hali!

Ankara EtlikŞehir Hastanesi Lavabolarının Hali!

Nesli
Ankara Etlik Şehir Hastanesi İlgisizliği!

Ankara EtlikŞehir Hastanesi İlgisizliği!

Büşra
Ankara Etlik Şehir Hastanesi Su da Sabun da Yok!

Ankara EtlikŞehir Hastanesi Su da Sabun da Yok!

Merve
Ankara Etlik Şehir Hastanesi Çiğ Yemek