Ankara Etlik Şehir Hastanesi Sağlık Yolunda Organizasyon Bozukluğu!

04 Ocak 2024 10:57

Etlik Şehir Hastanesi'ne 20.11.2023 tarihinde acilden safra kesemde taş olduğu bilgisi verildi. İki gün genel cerrahi polikliniğinde B servisinde Dr. E**** Ö********* doktorumdu. Hastanede antibiyotik tedavisi gördükten sonra taburcu edildim. Bana 1 ay ilaçları kullanmamı, sonrasında ameliyat için randevu almamı söylediler. 22.12.2023 tarihinde ilaçları kullanarak gittiğimde, bana bir takım kan tahlilleri ve tetkikler yaptırılarak ameliyat için çağrılacağım Dr. E**** Ö********* tarafından söylendi. Yaklaşık 1 hafta sonra aranarak ameliyata çağrıldım ve yatışım yapıldı. İş yerimden izinler alıp her şeyi planladım. Yatıştan sonra yarın ameliyat olacağım bilgisi verildi. Ultrason görüntülemem istendi, fakat ultrasonda tok olduğum için görüntüleme sağlanamadı. Durumu doktora söylediğimde önemli olmadığını, ameliyatın yapılacağını söyledi. Ancak akşam bir anda taburcu kararım çıktı. Sebep olarak safra kesemin küçülmediği, tetkik yapılmadan bu kararın verildiği söylendi. Organizasyon bozukluğu ve doktorların keyfi tavrı yüzünden mağdur oldum.

Etlik Şehir Hastanesi Deneyimim

18 Eylül 2023 20:49