Müge sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Etlik Şehir Hastanesi Kadın Doğum Servisi Tam Bir Sorun

05 Temmuz 2024 01:29

Etlik Şehir Hastanesi'nde kist operasyonu için yatışım yapıldı. Akşamdan bir sonraki gün öğlen 13:00'a kadar aç susuz kaldım. Operasyon için sonra bir gün sonraya yapılacak denildi. Refakatçi kalacak bir tek eşim var dedim, kimsem yok. Tek kişilik odalarda boş olanlar olduğu halde hemşirelerden rica ettim ama sanki duvara konuştum. Ayrıca yanıma gelen hasta kadının yoğun enfeksiyonu vardı. Enfeksiyonlu bir hasta ile aynı tuvaleti kullanmam gerekecekti. O yüzden operasyondan kendi isteğim ile vazgeçtim çünkü kalsam daha çok hasta olup çıkacaktım ve gereksiz yere uzun süreli yatış yapmış olacaktım. Öncelikle çalışan hemşirelerinize ve sekreterlerinize güler yüzlü olmayı, sorulan sorulara sağlıklı cevaplar vermeyi öğretmeniz gerekiyor. Kimse oraya keyfi gitmiyor, herkesin bir acısı var. Bir gün yattım, acıdan bas bas bağıran hastalara karşı kılı kıpırdamayan hemşirelere şahit oldum. En son diğer hastalar rahatsız olup daha çok şikayet etmesinler diye saatler sonra kadıncağızın acısını dindirecek bir şeyler yaptılar. Lütfen yan yana koyacağınız hastalara özen gösterin. Kist ameliyatı olacak birinin yanına enfeksiyonlu hastayı yerleştirip aynı tuvaleti kullanmak mecburiyetine bırakmak ne demek?

Ankara Etlik Şehir Hastanesi Kadın Doğum Perinatoloji

29 Haziran 2024 19:46