ABB - Ankara Büyükşehir Belediyesi Havuz Kız Ve Erkek Grubuna Ayrılmalı

10 Haziran 2024 15:221.808

Merhaba Osmanlı aile yaşam merkezide bugün havuz kayıtları başladı. Benim çocuğum 2011 doğumlu 13 yaşında ve havuzun kız erkek karışık olacağını söylediler, ben bunu nereye şikayet edebileceğimi sordum. Hiçbir yere şikayet edemezsiniz, burası belediyenin yeri, ve belediyenin kararı bu dediler. 0_6 yaşa kadar, hadi diyelim_8_10 yaşa kadar karışık olabilir. Fakat 10 yaş ve üzeri nasıl karışık olur. Bana diyor ki kız erkek kendi yaşıtlarıyla havuza girecek, çocuğunuzu karma havuza göndermek istemiyorsanız ücretli havuza gönderin, burası belediyenin ücretsiz havuzu dedi. Benim çocuğum 13 yaşında, ve şimdinin 13 yaşındaki çocuklarının çoğunluğu görkemli kocamanlar. Belediye nasıl böyle bir hata yapar. Yanılmıyorsam 2009 ve 2010 doğumlu çocukları, kız erkek diye ayrı gruplara ayırıyorlar, yani benimkide yanımdaydı şöyle bakıp bunu bu gruba alalım diyebilirlerdi. Çocuğu yanında olmayan annelere de sorulabilir çocuğunuz görkemli mi kız erkek ayrı gruba alalım mı diye, yani isteyen kız erkek karışık göndersin. İsteyen kız erkek ayrı gruplara göndersin. Neden böyle bir seçenek yok, neden herkesin düşüncesine saygı yok kayıt yaptırmadan geri döndük, bu tür hasas konularda başta belediye ve bütün çalışanlar çok dikkat etmeli, bana göre bu karar çok yanlış.

ABB - Ankara Büyükşehir Belediyesi Havuz Kursunda Güvenlik Sorunu Ve İlgisiz Eğitmen

19 Ağustos 2024 11:301.331

Çocuğumu osmanlı aile yaşama merkezi'ne havuz kursuna yazdırdım. Dün dersine e***f**** d**** girdi. Dersin başladığı ilk...

ABB - Ankara Büyükşehir Belediyesi Havuza Kayıt Sürekli Dolu Olur Mu?

16 Ağustos 2024 18:531.257

Aliersoy yüzme havuzu ne zaman arasam, havuza kayıt olmak için hep dolu, hiç boş yer yok. Bugün, 16-08-2024 tarihinde, h...

Ankara Büyükşehir Belediyesi 30 TL'ye Misket Dondurma

Ankara BüyükşehirBelediyesi 30 TL'ye Misket Dondurma

Celal
Ankara Büyükşehir Belediyesi Rekreasyon Alanı Batıkent Belpa Cafe'den Şikayetçiyim!

Ankara BüyükşehirBelediyesi Rekreasyon Alanı Batıkent Belpa Cafe'den Şikayetçiyim!

Hilal
Ankara Büyükşehir Belediyesi  Otopark Ücreti!

Ankara BüyükşehirBelediyesi  Otopark Ücreti!

Kalender
ABB - Ankara Büyükşehir Belediyesi Yeni Dikilen Ağaçlar Sulanmadığı İçin Kurudu!

ABB - AnkaraBüyükşehir Belediyesi Yeni Dikilen Ağaçlar Sulanmadığı İçin Kurudu!

Bekir
Mogan Gölünün Kirliliği