17 Haziran 2023 17:36

Ankara Bilkent şehir hastanesinde ortopedi doktoruna randevu almıştım hiçbir şekilde doktor ilgilenmedi zaten de asistan doktor vardı kendisine muayene oldum. Tabi oda muayene sayılırsa doktor arkada telefonla konuşup hiçbir şekilde muayene etmeye şikayetimi dinlemeye bile çalışmadı asistan doktor ise röntgen istedikten sonra çektirip tekrar gittiğimde çok ilgisiz davrandı ben konuşurken telefonuyla ilgilendi dinlemediği o kadar belliydi ki ben konuştuktan sonra bile böyle ne diyeceğini bilemedi efendim hah falan diyor böyle büyük köklü bir hastanede bile bu muameleyi görmek insanı hayrete düşündürüyor onu da geçtim her şeyden önce insan sağlığı bu kadar hafife neden alınıyor ve önemsenmiyor. Bizim canımız böyle insanlara mı emanet anlayamıyorum. Layıkıyla mesleğini yapmalarını isterdim ne yazık ki böyle bir muamele göremedim ve ayrıca Kadın doğum ve Hastalıkları polikliniğinden de randevu almıştım erkek arkadaşımla beraber hastaneye gittiğimde poliklinik sırasında beklerken oradaki kadın güvenlik gelerek erkek arkadaşımı azarlayıcı bir tavır sergiledi. Kadın Hastalıkları polikliniği olduğu için orada beklememesi gerektiğini belirtti. Bu bize ne kadar saçma gelse de sonuçta muayene sırası değildi. Sadece sıra almak için sıradaydık yine de uzatmadık erkek arkadaşım çıktı ama daha sonrasında benim erkek arkadaşımı bu konuda uyaran güvenlik nedense başka kişilere karşı aynı hassasiyeti neden göstermedi başka kişiler gayet rahat oraya gelip gidiyordu hatta ben orada beklerken bile kendi tanıdığı erkek ve kadınla polikliniğin orada konuştu madem yasaktı kadın hastalar rahatsız oluyordu neden dışarıda konuşmadı da bir bizi uyarma gereği hissetti ve bize karşı üslubu çok yanlıştı. Erkek arkadaşım amirleriyle konuştuğunda oda erkek arkadaşıma aynı şekilde sert çıkıp sesini yükseltmiş ne doktordan memnun kaldık. İlgi gördük. Üstüne üstlük azar yiyip oturduk

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Doktor İlgisizliği

23 Mart 01:59
Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Doktor İlgisizliği
Fatmanur sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Doktor Derslerine Biraz Daha Çalışmalı!

03 Ekim 2023 00:40

Randevu Sistemindeki Aksaklıklar Ve Doktor Eksikliği