Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Randevu Alma Ve Doktor Deneyimi

27 Eylül 2023 11:26

5-6 ay önce Ankara Bilkent Şehir Hastanesine ortopedi bölümüne annem için randevu aldım. Tabii burada aynı hocayı bulmak mümkün değil. Muayeneyi başkasına sonucu başkasına gösterdik. Bugün yine başka doktordan randevu aldık. Artan ağrılar yüzünden. İçeri girdiğimizde 2 kişi bir masaya oturmuşlar 'Yok hastayı sen çağırdın, ben çağırmadım. Yok sen bastın, ben basmadım. Yok bu hoca şöyle böyle telefon görüşmeleri...' Derdimizi anlatamadan, sözümüzü yarıda keserek bizi 'Eski doktorunuza gidin' diyerek sekreterliğe yönlendirdi. Sanki her geldiğimde aynı doktoru buluyorum da! Güya takipli hastaymışız, aşırı komik! Yerinden kalkıp muayene bile etmeyen insanlar bunlar. Tıp çok ilerlemiş gerçekten. Vaoov. O koltuğa otursam aynı şeyi yaparım zaten. Neden varsınız? Hayır biz kime güveneceğiz? Burası hastane mi ticarethane mi? Önce hastalarınızı dinlemeyi öğrenin. Bu kadar kıymetliyse hastalarınız sizin için hasta-doktor güvenini sağlayın. Bırakın bunları bir uzman doktor yüzü göremiyoruz. Sanırım koridorda ölü taklidi yapmak gerek. Yazık!

25 Eylül 2024 08:44

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Doktor İlgisizliği

23 Mart 2025 01:59
Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Doktor İlgisizliği

Randevu Sistemindeki Aksaklıklar Ve Doktor Eksikliği

09 Ocak 2025 20:36

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi E-Nabız'da Profesörden Randevu Aldık Ama Muayenede Sadece Asistan Var!

23 Haziran 2023 13:55