Buket sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Doktorların Birbirine Attıkları Hasta

28 Kasım 2023 17:50

27.11.2023'de 4 aylık bebeğimi Bilkent Şehir Hastanesi'nin Nefroloji bölümüne götürdüm. Kan, idrar ve ultrason tetkikleri istendi. Ultrason için sıra aldığımızda, yanımızda bulunan sağlık personeli, kendisinin bu işlemi yapamayacağını belirtti ve neden oraya gönderildiğimizi sorguladı.

Başka bir odadan sıra alarak hızlıca işlemimizi yaptırdık. İnsanların bu tür davranışları beni üzdü. Ertesi gün sonuçlar çıktı, fakat sonuçlar için sıra alamadım, randevu da alamadım. Doktordan rica ettim, çünkü küçük bebekle sürekli hastanede dolaşamazdım. Sonunda, bir tanıdığımızın yardımıyla sonuçları görebildik ve acil servise yönlendirildik. Acil servisteki doktor ise bu yönlendirmenin gereksiz olduğunu söyledi. Bebeğimin damarlarını bulmakta zorlandılar ve iki gün boyunca birçok yerine iğne yaptılar.

Hemşirelerin ve doktorların ilgisinden memnun kalmadım, insaflı birine denk gelmek zor oldu. Kucağımda bebekle bir yerden bir yere koşturmak zorunda kaldım. Ne kadar şikayet etsek de durumun düzelmediğini gördüm. Hastane çocuğumda bir sorun olmadığını belirtse de, gerekli araştırmalar için bebeğimi birçok kez iğneyle müdahale etmek zorunda kaldılar.

Buket sonuçtan hiç memnun değil

16 Kasım 2023 12:02

Cemile
12 Ağustos 14:06
Muayene Yapılmadan Borç Çıkarılması Ve Mağduriyet
Nur sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Bilkent Şehir Hastenesi Kadın Doğum Polikliniği

Nur
15 Kasım 2023 12:00
Cuma sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Detaylı Ultrason Sürecinde Yetersiz Bilgilendirme Ve İlgisiz Yaklaşım

Cuma
30 Haziran 01:39