Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Devletin Doktorları Hasta Kovuyor!

14 Mart 2024 18:54

14.03.2024 tarihinde saat 09:30'da kızımın sağlık raporuna itiraz etmek için Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'ne gittim. Kızımın işitme ile ilgili hiçbir problemi olmamasına rağmen, Kulak Burun Boğaz doktoru odyometri testi istedi ve genel hastane odyoloji birimine yönlendirdi. Odyoloji birimi 16.07.2024 tarihine gün verdi. Oradaki personele defalarca itiraz tarihinin son gününün 11.04.2024 olduğunu belirttim ama 'Yapacak hiçbir şey yok, git başka hastanede yaptır' dedi. Oradan ayrılarak Yenimahalle Yıldırım Beyazıt Hastanesi'ne gittim. Odyoloji biriminde bir tane bile hasta yokken iki personel vardı. Durumu anlattığımda, -1. katta enfeksiyon birimi içinde bulunan konuşma ve denge birimine gitmem gerektiğini söylediler. Kızım dört yaşında olduğu için onların yapması gerektiğini belirttiler. Üç personel oturmuş sohbet ederken, durumu anlattım ve beş ay sonra yapabileceklerini söylediler. Aciliyet bildirdiğimde 'Niye Bilkent'ten buraya geliyorsunuz, gidin oraya derdinizi anlatın' dedi. Ortada hasta olmamasına ve mesai saati içinde olmamıza rağmen, çay sohbeti yapan üç hekime neden hasta bakmadıklarını sorduğumda 'Bakmıyoruz, git istediğin yere şikayet et' dediler. Saat henüz 15:30 olmasına rağmen beni kovdular. Oranın doktoru olduğunu fakat izinli olduğunu söyleyen ve doktor masasında oturan, ismini söylemeyen bir şahıs, çocuk azarlar gibi benimle konuştu. Diğer hekimin isminin N***** A*** olduğunu ve istediğim yere şikayet edebileceğimi, hiçbir şekilde bu testi yapmayacaklarını söyledi ve beni kovdular. Sayın Sağlık Bakanım, akşama kadar üç hastane gezdim ve ikisinden kovuldum. Doktorlar hasta bakmıyor, muhabbet etmekten hasta bakmaya sıra bulamayıp beş ay sonrasına randevu vererek hasta yıldırma politikasına girişiyorlar. İtiraz için 1250 TL veriyoruz ama itiraz süresinin geçeceğini bilmelerine rağmen beş ay sonraya gün veriyorlar. Devletimizin hastanesinden hizmet alabilmek için ne yapmamız gerekiyor? Allah aşkına, özelde yapılan testi kabul etmeyip, kendiniz boş oturup test yapmayarak 1250 TL ücreti peşin alıyorsunuz. Allah aşkına, artık insanlara insan gibi muamele yapın.

Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Bilkent Hastanesi'nde Nefroloji Doktorundan İnsanlık Dışı Muamele

31 Ocak 2025 20:27

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Doktor Ve Asistanın Hastaya Kötü Davranması Ve Odadan Kovması

03 Mart 2024 02:39

Bilkent Şehir Hastanesi Göz Hastalıkları Yanlış Numara

10 Ağustos 2024 17:14
Semra sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Fetal Eko Randevusunda Gecikme, Sıra Adaletsizliği Ve İlgisizlik

17 Mayıs 2025 00:37