Hakan sonuçtan hiç memnun değil

26 Eylül 2024 01:35

16 Temmuz 2024'te Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Gastroenteroloji bölümünde karaciğer siroz hastalığı nedeniyle muayene oldum. Muayene neticesinde MR istendi. MR randevusu 26 Eylül 2024 tarihine verildi. MR öncesi kan tahlili ve MR için ilaç yazılımı yapıldı. İlaçları aldım. 23 Eylül'de MHRS'den mesaj geldi. MR randevusunu onaylamam konusunda. Ben de onayladım. 24 Eylül'de hastaneden telefon geldi. MR randevusuna gelip gelmeyeceğim hususunda arandım. Ben de geleceğimi, MR için tüm hazırlıkları yaptığımı belirttim. Ancak görevli kişi MR için tekrar istemde bulunmam gerektiğini, aksi takdirde MR çekimi yapılamayacağını söyledi. İkamet ettiğim şehrin Ankara dışı olduğunu, neden daha önce doktor tarafından istemi yapılan MR çekiminin tekrar istendiğini, böyle bir uygulamanın daha önce MR çekimi yaptırdığım Sağlık Bakanlığı'na bağlı hastanelerde istenmediğini, sadece MHRS üzerinden randevu onayının yeterli olduğunu belirttim. Ancak görevli kişi bu uygulamanın Sağlık Bakanlığı tarafından istendiğini, kendisinin yapabileceği hiçbir şeyin olmadığını belirtti. Yeğenim 25 Eylül'de hastaneye gitti ve MR için istemde bulundu ancak hastanedeki görevliler hasta gelmeden işlemin yapılamayacağını belirttiler. Daha önce doktor tarafından istemi istenen MR'ın neden tekrar istendiğini anlam veremiyorum. Kişiler hakkında şikayetçiyim. Zaten iki buçuk ay sonrasına randevu verildi. Her geçen gün hastalığımla alakalı yaşanabilecek olumsuz gelişmelerden dolayı gerekli hak aramamı gerçekleştireceğimi belirtmek isterim.

28 Eylül 2024 21:39

Bilkent Şehir Hastanesi'nde İlaçlı MR Randevu Sorunu