Anadolu Sigorta Anadolu Tamamlayıcı Sigorta Dis Paketi

Anadolu Sigorta Anadolu Tamamlayıcı Sigorta Dis Paketi
30 Nisan 2024 13:41

Tamamlayıcı sağlık sigortası kapsamında Anadolu Sigorta'dan çocuklarım için sigorta yaptırdım. Bir aydır mevcut diş paketi için, acil bir durum olmamasına karşın, Gebze'de oturmama rağmen bana Pendik ve civarında hizmet veren yerler öneriliyor. Poliçe yapılırken belirtilen haklar konusunda insanları yanıltmamalısınız; bu durum şirketinize yakışmıyor. Maalesef, bu deneyimimden sonra şirketinizi değerlendirmem gerekirse, 10 üzerinden eksi puan vermek zorunda kalırım.

08 Temmuz 2024 11:38

Tamamlayıcı police içinde dis paketi hakkımda dolgu için anlaşmalı bir yer olmadığı için bulunduğum yerde fatura karşılığı istediğiniz yerde yaptırın bize iletin faturayı dendi daha sonra biz bunu karşılamıyoruz ne demek insanları kandırıp yanlış yönlendirme yapmayın bari yasal olarak gerekli yerlere başvuru yapacağım kesinlikle sonuna kadar gideceğim

30 Nisan 2024 15:17 (Şikayetten 1 saat sonra)

Paylaşmış olduğunuz konuya ilişkin 4922394 numaralı bildirim oluşturulmuştur. Konu hassasiyetle değerlendirilerek tarafınıza en kısa sürede bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, ANADOLU SİGORTA Müşteri İletişim Merkezi

03 Mayıs 2024 15:19

Söz konusu başvurunuza dair 4922394 numaralı bildiriminizle ilgili yetkililerimiz tarafından e-posta ile bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, ANADOLU SİGORTA Müşteri İletişim Merkezi

Şebboy sonuçtan hiç memnun değil

10 Ağustos 2023 17:06
Tuğba sonuçtan çok memnun

20 Nisan 2024 11:53
"Şikayetim için aradılar ilgilendiler teşekkür ederim sorunum çözüldü"
Anadolu Sigortanın Tamamlayıcı Sağlık Sigortasından Memnun Olmama
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

07 Mayıs 2025 18:31
Aylin sonuçtan memnun

08 Ocak 2024 12:49
"Teşekkürler"
Hande sonuçtan hiç memnun değil

Anadolu Sigorta Tamamlayıcı Sağlık Sigortası

18 Ocak 2024 20:41