Özel Silivri Anadolu Hastanesi Diş Kliniği

07 Haziran 2024 11:43

Bundan iki ay önce özel Silivri Anadolu Hastanesi'nde diş kliniğinde Dr. C***'na annemin ve ablamın dişleri için gitmeye başladık fakat haftada en az iki kere sürekli kalıp alınması için tekrar tekrar gittik. Nihayetinde annemin dişleri takılınca, aralarda boşluk kaldığı ve canını acıttığı görüldü ve hala bunun üstüne 'Siz bunu takın, ağzınız buna alışır' deyip gönderildik. Malum olduğu gibi alışmak yerine ağzı daha da kötü olmaya başladı. Annem 66 yaşında şeker hastası birisidir. Bunun üstüne tekrardan gittiğimizde ağzında yaralar oluştu, resimleri de elimizde mevcuttur. Sorunu çözeceğini söyledi. Sıfır aldığımız dişi tadilat için tekrar laboratuvara gönderdi. Bunu da demiş olsak da ağrıların ve acıların geçmediğini söyledik. Bu sefer tekrar başka bir güne randevu vererek teknisyeni çağıracağını söyledi. Bu arada bir teknisyenin hasta ile karşılaşması, bakması, müdahale etmesi ve hastaneye gelmesi etik açıdan da hukuki açıdan da yasal değildir. Bize verilen randevuda 07/06/2024 saat 10:00'da tekrar orada bulunduk ve teknisyen müdahale etmeye başladı. Ben de bu sırada annemin diyabet hastası olduğunu ve bu sorunun çözülmesini söylerken bana sert bir üslupla 'Git buradan' dedi. Şimdi parasını ödediğimiz ve sıfır aldığımız bir ürünün üstünde yapılan tadilatlar ile kullanma demesi, şeker hastası 66 yaşında bir insana dikkatsizce davrandığı için, kendisinin doktor olmasına rağmen teknisyene müdahale ettirdiği için, ablamın dişlerinin de sorunlu olduğu ve kullanılır halde olmadığı için, hakaretleri ve tutumu için şikayetçiyim. Umarım başka birisinin de canını acıtmaz, zamanını çalmaz ve parası ile hakaret işitmek zorunda kalmaz.

15 Ağustos 2024 11:17 (Şikayetten 2 ay sonra)

Merhaba, geri bildiriminiz için Özel Silivri Anadolu Hastanesi olarak teşekkür ederiz. Size destek olabilmemiz ve hastanemiz Hasta Hakları Birimi'nin sizinle iletişime geçebilmesi için iletişim bilgilerinizi bize iletmenizi rica ederiz, sağlıklı günler dileriz.

Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Anadolu Hastanesi (Silivri, Avcılar, Ereğli) Kalp Damar Cerrahı Ümit Duman

03 Eylül 2023 13:27

Medipol Üniversitesi Diş Hastanesi Mağduriyetimiz Bitmiyor

26 Haziran 2024 14:08

12 Ekim 2024 15:16

Acil Serviste Umursamazlık Ve Yanlış Yönlendirme

31 Aralık 2024 10:33
Çisem sonuçtan hiç memnun değil

18 Mayıs 2024 20:14