Anadolu Efes Mal Alamıyorum Efes

Anadolu Efes Mal Alamıyorum Efes
19 Haziran 2024 20:44

Efes ya da bayisinde ürün ya da bizim istediklerimiz yokmuş. Bize tedarik edemiyorlar. Hiç inandırıcı değil. Kim kontrol ediyorsa etsin. Bana kimse ya da bayi yok demesin. Sanırım şikayetim anlaşılmıştır. Ruhsat var, ödemişim parasını, mal yok. Saçma. Kim ilgileniyorsa ilgilensin.

20 Haziran 2024 08:54 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Tüketicimiz, Anadolu Efes, 1969 yılından bu yana tüm fabrikalarında aynı kalite ve standartta yüksek teknoloji ile üretim yapmakta, Anadolu’nun özenle seçilen doğal hammaddeleri ile üretilmiş geniş ürün portföyünü tüketicileri ile buluşturmaktadır. Ulusal bira pazarında en büyük pay sahibi olarak, liderlik sorumluluğunun ve değişen pazar koşullarına ayak uydurabilmenin temel şartlarından birinin tüketici mutluluğu olduğunun bilinci ile; Anadolu Efes kalite ve gıda güvenliğini, müşteri odaklı çalışmayı bir yaşam biçimi olarak kabul etmiş, kalite ve gıda güvenliğine verdiği önemi ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ile belgelendirmiştir. Şirketimize ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür eder, saygılarımızı sunarız. Anadolu Efes Biracılık ve Malt San. A.Ş.

21 Haziran 2024 13:10

Atakan sonuçtan hiç memnun değil

Anadolu Efes Teslimat Sorumsuzluğu ve Anlaşma İhlalleri Nedeniyle Bayi Değişikliği Talebi

06 Temmuz 2025 06:55

06 Ocak 2024 20:38
Anadolu Efes Bayi Ürün Vermiyor
Niyazi sonuçtan hiç memnun değil

Anadolu Efes Tabela Reklam Yapılmaması Ve Sorumsuzluk

06 Ekim 2023 16:10
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Anadolu Efes Genel Müdürlüğüne Şikayet

23 Ekim 2023 11:39