Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Ümraniye Kur Devretme

31 Aralık 2023 16:30

2022 yılında büyük kızım için 5 kur, küçük kızım için ise 2 kur hizmet satın aldık. Satın alırken, büyük kızımın sıkılması veya yorulması durumunda kalan kurslara küçük kızımın devam edebileceği söylendi. Hatta istenirse kursların dondurulup 1 yıl sonra devam edilebileceği ya da istediğimiz bir kişiye aktarılabileceği, o kişinin kalan kurslara devam edebileceği belirtildi. Tabii biz de sözlere güvenip sözleşmeyi okumadık. Şimdi ise sözleşmede kurs devri yapılamaz, ancak ücret devri yapılabilir deniliyor ve sizin kalan 3 kursunuz şu anki para ile ancak 1 kur ediyor, deniyor. Ve ben, kayıt sürecinde bu koşullara bağlı olarak birçok arkadaşımı da Ümraniye şubesine yönlendirdim. Sözleşmede imzamız olduğu için bu dediklerimi ispatlayamıyorum maalesef. Kurumun satış yapana kadar kelime oyunları ile bizi yanılttığını ve benim gibi birçok kişinin bu mağduriyeti yaşadığını belirtmek istiyorum.

02 Ocak 2024 14:32 (Şikayetten 1 gün sonra)
Merve
Merve
02 Ocak 2024 14:51

Benim gibi birçok mağdur var hepimiz yanlış anlamış olamayız. Dediğim gibi birçok defa size sordum, Betul hanim da kur devredilebildiğini söyledi. Asla ve de asla bakiye devri seklinde bir konuşma olmadı... Benden farklı zamanlarda size imza atan birkaç aileye de aynı mağduriyeti yaşatmışsınız. Hizmet satma politikanız gerçekten çok basarili...

Sayın Merve K Devir şartlarımız yukarıda sizlere açıkladığımız gibidir. Saygılarımızla, Genel Merkez.

Volkan
Volkan

Kurum nezdinde aynı mağduriyeti bende yaşadım ama maalesef ki mağdur olan herkes haksız duruma düşürülerek hiçbir çözüm yoluna gidilmiyor. Kur satışı yapılana kadar istediğimiz her şey onaylanıyor fakat devamında hiçbir şey söylendiği gibi olmuyor.

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2023 21:10

18 Temmuz 2024 12:48