Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Taşdelen Şubesinden Şikayetçiyim

10 Aralık 2023 15:523.864

Yaklaşık üç ay önce oğlumu Çekmeköy Taşdelen'de bulunan Amerikan Kültür İngilizce kursuna yazdırdım. Ancak yanlış bir karar verdiğimi anladım. Öğretmen hanımın ders anlattığı sırada başka bir öğrencinin saldırısına uğradığını öğrendim. Kurumun WhatsApp numarasından müdürü ile randevu talep ettim ancak bana 'Merhaba, günaydın. Durumu bize iletti. Öğrencinin ailesi ile görüşme sağladık. Durumla ilgili yeterli önlem alınacaktır. 🌸🙏' şeklinde bir cevap verildi.

Kurumda çocuğumun güvenliğini sağlamak için beklerken, başka öğrencilere karşı yapılan olumsuz davranışlara tanık oldum.

Eğitim kalitesi hakkında yorum yapamam çünkü bilmiyorum; ancak burada güçlü olanın hakim olduğuna inanıyorum.

1 Destek
11 Aralık 2023 14:47 (Şikayetten 22 saat sonra)

Sayın Cihan G Konu ile alakalı şikayetiniz üzerine takip süreci başlatılmıştır. Kurum yetkilimiz tarafından şahsınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Genel Merkezi.

Sayın Cihan G Konuyla ilgili kurum yetkilimiz sizler ile iletişime geçmiştir. Saygılarımızla, Genel Merkez.

14 Aralık 2023 09:43

Evet kurum yetkiliniz benimle görüştü konuyla ilgili bazı sözler verdi bekleyip göreceğiz

Ramazan
24 Kasım 2023 17:383.787

Çekmeköy'deki Amerikan Kültür İngilizce kursuna oğlumu kayıt ettirdim. Kayıt öncesi bilgi verilirken 15 gün içinde iptal...

3 Destek

Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Çekmeköy İngilizce Kursu İşletme Ve Müşteri İlişkileri Eleştirisi

Duygu
21 Ocak 2024 13:284.072

Çekmeköy Taşdelen Amerikan Kültür İngilizce kursunda çalışanların iletisim becerisi ve müşteri memnuniyeti ya da müşter...

Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Eğitimde Kalitesizlik Ve Haksızlık

Raisa
5 Ocak 2024 00:512.771

Çengelköy Amerikan Kültür kurumu hakkında yaşadığım olumsuz deneyimi paylaşmak istiyorum. Kalite anlamında hem eğitmenle...

1 Destek