Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Sertifika Doğrulama Sorunu

Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Sertifika Doğrulama Sorunu
03 Temmuz 2024 23:02

Merhaba,

İstanbul Beylikdüzü Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları'ndan 2024 yılında C1 seviyesine kadar eğitim aldım. Almış olduğum C1 seviyesindeki İngilizce yeterlilik sertifikamı doğrulamak için verifymyportfolio.com adresinden sertifika kodum ve t. C. Kimlik numaram ile sorgulattığımda "Kayıt Bulunamadı! " uyarısı ile karşılaştım. Sertifika bilgileri aşağıdaki gibidir:

Öğrenci Adı: A***** A***** Ü****
Sertifika Kodu: 202637
Veriliş Tarihi: 27/05/2024
Seviye: C1
Sertifikanın doğrulanamaması, bu sertifikayı kullanmam gereken yerlerde sıkıntı yaşamama sebep olmaktadır. Sorunun acilen çözülmesini ve sertifikamın doğrulanabilir hale getirilmesini rica ediyorum.

Ekte sertifikamın fotoğrafı ve doğrulama sırasında aldığım hatayı gösteren ekran görüntüsü bulunmaktadır.

Teşekkür ederim.

Ekler:

Sertifika Fotoğrafı
Hata Ekran Görüntüsü

08 Temmuz 2024 16:13 (Şikayetten 4 gün sonra)

Sayın Alptuğ Aybars Ü Konu ile alakalı şikayetiniz üzerine takip süreci başlatılmıştır. Kurum yetkilimiz tarafından şahsınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Genel Merkezi.

Alptuğ
Alptuğ
08 Temmuz 2024 18:23

Dönüş sağlandı Teşekkür ederim

Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Sertifika Sorgulamasında Sertifikam Görünmüyor

28 Temmuz 2024 14:46
Cem sonuçtan çok memnun

25 Nisan 2024 01:46
"Genel Merkez olarak Amerikan Kültür dil okullarına değil, özel olarak Ataşehir Amerikan Kültür dil okuluna teşekkür etmek istiyorum. Derya hanım ve öğretmenim Erol bey sayesinde sorunumu çözdüler. Başka semtlerdeki Amerikan Kültür okullarını bilmem ama Ataşehir Amerikan Kültür Dil okulu'nu tavsiye edebilirim. Hepsi cana yakın ve sizinle arkadaş olabilen insanlar. Genel Merkeze değil özel olarak Ataşehir Amerikan Kültür Dil okuluna teşekkür ediyorum."