Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Kızımla Başladığımız Amerikan Kültür Merkezi'nde Yaşadığımız Sorunlar

17 Eylül 2023 18:51

Kızımla başladığımız Kartal Amerikan Kültür Merkezi'ne yüksek ücretler ödeyerek (A1 ve A2) seviyelerine katıldık. Ancak (A1) seviyesine iki ay kala iptal etmek istediğimizde, türlü bahanelerle (A2) seviyesine yönlendirildik. Kendileri bize yalanlar söyleyerek (A2) seviyesini hediye ettiklerini iddia ettiler ve bizi mağdur ettiler. Bu kurum yasaları hiçe sayarak hiçbir adım atmamıştır. Bu durumu diğer öğrencilerle paylaşmak için dilekçemizi ilgili kurumlara iletmekteyiz.

18 Eylül 2023 09:33 (Şikayetten 14 saat sonra)

Sayın Ayşe D Öğrenci kayıt sözleşmenizi talep edip 1+1 şeklinde mi kayıt olmuşsunuz bakabilirsiniz. Temsilciliklerimizde yalan söylenip kur hakkınızın yakılması mümkün değildir. Sözleşmemiz gereği hediye kurlar iptal edilemez. Saygılarımızla, Genel Merkez.

Ayşe
Ayşe
18 Eylül 2023 10:00

30 bine yakın verilmiş bir ücret var orada 1+1 sistemde zaten görünür neyin hediyesi bu inananları aptal yerine koymaktan vazgeçin

14 Eylül 2023 13:54

Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Ankara Keçiören Şelale American Kültür Eğitimi Şikayet Ediyorum!

12 Şubat 2024 12:23

17 Kasım 2023 12:53