Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları İngilizce Kursu Sözleşme İptali Ve Mağduriyet İddiası

18 Şubat 2024 18:02

Levent, Amerikan Kültür firmasından 2022 yılının Şubat ayında 60 dakikalık İngilizce özel ders satın aldım. Ancak 15. dersimden sonra kurum el değiştirdi ve ders aldığım öğretmen işten çıkarıldı. Ben de kurumdan soğuyarak devam etmek istemedim ve sözleşmeyi feshetmek istedim. Fakat mağduriyetimin giderileceği taahhüdü karşılığında, 18.08.2022 tarihinde kalan ödememin bir kısmını yaptım ve kalan son 1500 lirayı ilk derse geldiğimde ödeyeceğime dair kurum çalışanları ile sözlü ve yazılı olarak anlaştım. Ancak bana hiçbir şekilde bir yıl içinde tekrar gelmem gerektiği konusunda sözlü ya da yazılı bir beyan iletilmedi. 1.5 yılın üzerinden geçtikten sonra şimdi beni arayarak senetlerimi ödemediğimi ve icra işlemi başlatacaklarını söylediler. Ben de kendilerine anlaşmamızın bu şekilde olmadığını hatırlattım ve iş yoğunluğum nedeniyle derslere katılamadığımı, ayrıca kardeşime devretmek istediğimi belirttim. 15 gündür geri dönüş yapılmadı. Yeni sahibinden ve öğretim görevlilerinden hiç ders almadığım halde eski sahibi senetlerimi devrettiği için, ödediğim bu kurumdan hakkım olan 45 saatlik dersimi almak istiyorum. Aksi takdirde, hizmet alamadığım halde icra işlemi yapılırsa, ben de kuruma karşı dava açacağımı beyan ederim.

19 Şubat 2024 15:28 (Şikayetten 21 saat sonra)

Sayın Ayşe Y Konu ile alakalı şikayetiniz üzerine takip süreci başlatılmıştır. Kurum yetkilimiz tarafından şahsınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Genel Merkezi.

Ayşe
Ayşe
19 Şubat 2024 15:34

Günlerdir bu cevabı alıyorum. Bakın basit bir isteğim var karşılıklı imzaladığımız sözleşme de olduğu gibi ödememi alıp eğitimimi almak

Çiğdem sonuçtan çok memnun

22 Ocak 2024 15:22
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Amerikan Kültür Kursları Eğitim Kurumunda Kayıt Ve İletişim Sorunları

20 Eylül 2024 20:58
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

03 Eylül 2024 01:41
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

25 Nisan 2024 18:03