Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Amerikan Kültür Bursa Fomara Şubesi Fiyasko - Para İadesi Talebi Acil

22 Nisan 2024 15:36

Amerikan Kültür Dil Kursu tam bir fiyasko idi, ( Bursa Fomara Şubesi ) ben hata yaptım tercih ederek, lütfen siz deneme dersi yaparak kaydolun. Sebepleri ise, Kursa kaydolurken sizi 10 larca kere arayıp kursa kaydetmeye çalışıyorlar, kayıt esnasında kurs ile ilgili orijinal kitapları gösteriyorlar, konuşma ve yazma anlamında alıştırmalar yapılacağını söylüyorlar, fakat her şey sözleşme imzalayana ve parayı alana kadar. Sonrasında verdikleri kitap fotokopi oluyor, almanca b1 sınıfında idim fakat ne öğretmen yeterliydi, ne sınıftakiler b1 seviyesinde idi, bir gün dallas sınıfında ders oluyor diğer gün başka sınıf, plan program, müfredat asla yok. Ödev vermek kontrol etmek yok, bir ders fotokopinin ilk sayfasından çalışırken diğer ders kitabın alakasız son sayfasından çalışıyorsun. Amatör ötesi bir ders işleyiş vardı. 3 ders gittim, bir kere sesli ders dinletimi olmadı, konuşma olmadı yazık zamanıma ve emeğime. Bana kayıt esnasında ders 19:00 da başlar 22:20 da biter demişlerdi, 19:00 da başlamıyor bitiş saati de 21:45 civarı öğretmenin keyfine göre bitiyor. Sınıfta bulunan kimse b1 seviyesinde değildi, 3 kur sattıkları için herkesi sınıf geçirmişler.
%10 kesinti ve gittiğim dersleri kesecekleri şekilde 08.03.2024 tarihinde sözleşmemi fes etme dilekçesi verdim. Paramı peşin vermeme rağmen bana 45 gün beklemem gerektiğini ilettiler. İtiraz ettiğimde bilmiş bilmiş ama sözleşmede öyle yazıyor beyefendi sözleşmeyi okusaydınız dediler. 22.04.2024 tarihi itibari ile yasal süre doldu 46. Gün paramı ödemeleri 2 gün gecikti, aradığımda biz bir muhasebe departmanına soralım diyorlar. Yazıklar olsun. Söylenecek bir şey yok ama inanın ne olursa olsun hakkımı ararım.
Eğitim adına hiçbir şey olmayan amatör kurumunuza yedirecek param yok benim. Sözleşmede ne yazıyorsa hakkıyla kesip paramı iade ediniz. Aksi takdirde fiş fatura kesmediğiniz ve sözleşmeye uymadığınız için savcılıkta şikayet hakkımı kullanacağımdan şüpheniz olmasın.
Acil olarak ücretin yatırılmasını talep ediyorum.

24 Nisan 2024 15:29 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Sedat Ö Konu ile alakalı şikayetiniz üzerine takip süreci başlatılmıştır. Kurum yetkilimiz tarafından şahsınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Genel Merkezi.

Sedat
Sedat
26 Nisan 2024 11:47

Kurs hakkında yaşadığım olumsuz tecrübeye rağmen, Muhasebe departmanından Bahar Hanım tarafından ücret iadesi konusunu hızlıca çözüme kavuşturuldu. Kendisine teşekkür ederim.

Sayın Sedat Ö Şikayetiniz olumlu sonuçlanmıştır. Saygılarımızla,

Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Amerikan Kültür Bursa FSM Şubesinde Ücreti Alınıp Başlamayan Eğitim

26 Nisan 2024 21:59
Liz sonuçtan hiç memnun değil

Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları İnsanları Yanıltıyor

20 Kasım 2023 12:35