American Time Şirinevler Şikayeti

24 Ekim 2024 18:51

Gerçekten hayal kırıklığı yaşatacak bir kurum. Kayıt döneminde söylenen ile sonrası aynı olmuyor. Kayıt döneminde size süslü cümlelerle çok iyi bir kurum olacağına inandırıp daha sonrasında gözünüzün içine baka baka yanıltıp umursamıyorlar. A1-b2 seviyesine 4 kurun parasını ödedim. B1 seviyesine kadar tamamladıktan sonra b2 sınıfını ha açtık ha açacağız diye bizi aylarca oyaladılar.

Bunun üzerine b2 seviyesini orada okumayacağıma karar verdim ve para iadesi talebinde bulundum. Defalarca görüşmeden sonra dilekçemizi aldılar ve yönetime gönderdiklerini belirttiler. Bir de yönetim para iade talebimi kabul etmeyebilirmiş.

Ben mi sizi seçiyorum siz mi beni! Memnun olmadığım bir kurumdan para iadesini almak en doğal hakkımken. Bugün yine kurumu aradım şube müdürünün görüşmede olduğu müsait olunca geri dönüş yapılacağı söylendi, defalarca hatırlatmak için aradım ve aradan 2-3 saat geçtikten sonra öğreniyorum ki şube müdürü hiç umursamadan kurumdan çıkmış.

Dilko English Maltepe Şikayeti

13 Mayıs 2025 09:48

British Town Konya Zaman ve Para Kaybı

02 Mayıs 2025 16:39
Hande sonuçtan hiç memnun değil

08 Nisan 2025 11:32

Kayıt Süreci Ve Eğitim Kalitesi Hakkında Hayal Kırıklığı

07 Kasım 2024 17:48
Asel sonuçtan memnun

27 Haziran 2024 13:03
"Şikayetlerimize istinaden kursun İlgili Yönetici değiştirildi. Ayfer hanım, konuyla ilgilenip olumlu şekilde çözüm sağladı. Dürüst ve samimi yaklaşımı beni memnun etti. Şu anda kurs eğitimime kaldığım yerden ilerlemeye devam ediyorum. Çizgilerini bozmadıkları takdirde hem onlar hem de biz öğrenciler memnun ve teşekkür ile alırız."