Beyza sonuçtan hiç memnun değil

American Life Gitmediğim Kurun Ücretinden Kaynaklı İcraya Verildim

17 Eylül 2024 20:00

Sultanbeyli de ki American Life İngilizce kursundan şikayetçiyim. Bütün kurları alarak anlaşma yaptık. Ödemeleri taksitli şekilde anlaştık, bana en başından memnun kalınmadığı takdirde iptal olabileceğini söylediler. Ben sadece bir kur aldım ve memnun kalmadım. 4 hafta kursa gittim ve ilk taksitimi ödedim İptal etmek istedim. Aradan dokuz ay geçti ve şu anda beni arayıp geri kalan ödemelerimi yapmam gerektiğini, eğer yapmazsam beni icraya vereceklerini söylediler. Ben memnun kalmadığım, gitmediğim dersin, almadığım eğitimin neden parasını vereyim? Ve bunun için neden icralık olayım? Bu kurumla mahkemede görüşeceğiz, ama oturduğunuz yerde mahkemelerle avukatlarla uğraşmak istemiyorsanız adımınızı bile atmayın o kuruma!

American
American

Sevgili Beyza, Öncelikle seni buraya getiren sebeplerden dolayı üzüntümüzü belirtmek isteriz. 11.12.2023 tarihinde kayıt işlemini gerçekleştirmiş ve bir taksit ödemesi yapmışsınız. 3 aylık eğitim süresince derslere keyfi olarak düzensiz katılımlar sağlamış, öğrenmekte zorlandığınızı bize aktarmış fakat tarafınıza ders katılımlarınız az olduğu için öğrenme sürecinizin sekteye uğradığınızı, derslere tam katılım sağlamanız ve ödevleri teslim etmeniz söylenmiştir. Bu süre içinde iptal işlemi gerçekleştirmemiş ve hiçbir ödeme yapılmamıştır. Her gelmediğiniz gün aranmış telefonlara cevap vermediğinizden hem derse katılımınız hem de ödemeleriniz için SMS gönderilmiştir. 17.09.2024 tarihinde kurumumuza geldiğinizde durum aktarılmış ve imzalı iptal talebi evrakınız alınmış, iptal süreci başlatılmıştır. Sizden yalnızca eğitim süresince yapmanız gereken ödemeler talep edilmiştir. Bu süre içinde tarafımıza belirttiğinizin gibi bir adli şikayet oluşturmadınız. Tarafımıza yönelttiğiniz şikayetler asılsızdır. Sağlıcakla.

American Life Dil Kursu Kaydıyla İlgili Sorun Ve Mağduriyet

30 Ekim 2023 15:32