31 Temmuz 2024 12:45

30078640 numaralı Sipariş sonrası 5. İş günü, henüz kargoya verilmedi, kargo ile ilgili ve ürün ile ilgili başka bir soruma da ayrı ayrı cevap verilmedi, öylece bekliyoruz. Bir de almadan önce site iyi diye savundum, hem rezil hem de pişman oldum. Görselleri ekliyor ve artık bir aksiyon bekliyorum.

31 Temmuz 2024 12:48

Henüz şikayet yayınlanmadan 20 dakika içinde geri dönüş yapıldı, ürünün gün içinde kargoya verileceği söylendi ancak korktuğum gibi ürünün sayfasındaki cam bilgisi yanlış çıktı ki hardlex ile safir arasında ciddi bir fark var ve karar vermekte belirleyici etkenlerden biri. İade etsen bir dert etmesen bir dert insanı iki arada markayla bırakıyorlar.

31 Temmuz 2024 19:12

Kargoya bugün de verilmedi, verileceği söylendiği halde

01 Ağustos 2024 21:59

Hala kargoya verilmedi

01 Ağustos 2024 22:04

Bu iş artık CİMER'lik görünüyor, 2 tane ayıplı hizmet oldu, acaba aynı üründe 2 farklı ayıplı hizmet olunca hem para iadesi hem de misli ile değişim seçimlik haklarımı kullanabiliyor muyum, 2 farklı CİMER kaydı açarak bunu test edeceğim.

05 Ağustos 2024 19:03 (Şikayetten 5 gün sonra)
05 Ağustos 2024 19:33

Sipariş yukarıda söylendiği gibi 3 Ağustos cumartesi günü geldi, cam konusunda tam karar veremedim hardlex ile safir cam arasında büyük bir fark var. Ayrıca, yukarıda söylendiği gibi kargo kaynaklı bir hata olması imkansız Çünkü saatin içindeki lisansta el yazısıyla 2 Ağustos tarihi yazılı yani kargo cuma günü verildi, olması gerektiği gibi pazartesi değil, buradan yanlış bilgi vermek biraz ayıp oluyor. Son durum budur.

05 Ağustos 2024 20:11

Sn. Ulaş Güngör, Belirtmiş olduğunuz evrak paketin tarafınıza ulaşması beklenen en geç tarih bazı alınarak doldurulmuştur. Herhangi başka bir sorunuz olduğu takdirde yanıtlamaktan memnuniyet duyarız. Saygılarımızla, Alwaysfashion Müşteri Hizmetelir

30 Ocak 2024 18:35
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
26 Ağustos 2023 19:32
Onurcan sonuçtan çok memnun

Onurcan
08 Ocak 2024 18:23
"Bir hanımefendi beni aradı adını hatırlayamadım kendisi iade sağlayalım hem de kupon kodu tanımlayalım dedi ayrıca siparişlerimin yanına 2 adette araç kokusu aldım güzel bir jest yapıldı belki ürünüm gecikti ama en azından telafi ve müşteri temsilcisinin yaklaşımı nedeniyle memnun kaldım teşekkür ederim destekleri ve geri bildirimi için Avansas yönetimine :)"
Bilgen sonuçtan hiç memnun değil

Bilgen
18 Mayıs 2025 00:16
siparisim-zamaninda-kargolanmadi-bilgilendirme-ve-destek-alamadim-2.docx
siparisim-zamaninda-kargolanmadi-bilgilendirme-ve-destek-alamadim-1.docx
Nurcan sonuçtan hiç memnun değil

Nurcan
07 Mayıs 2025 11:04