Gamze sonuçtan çok memnun

05 Ocak 2024 23:32
Gamze'nin Teşekkür Mesajı
“İlgilendiğiniz için çok memnunum. Ürünlerin analize gitmesi ve analiz hakkında da bilgilendirme vermeniz çok çok iyi. Bu markadan ürün almaya gönül rahatlığıyla devam edeceğim. Teşekkürler.”

Birkaç gün önce Migros'tan aldığım kefirlerden asit tadı geliyor. Aldığım üç ürünün ikisinde de bu tat sorununu yaşadım ve üçüncünün tadına bakmaktan bile çekindim. Bir kefirden neden asit tadı gelir. Fotoğrafta da göründüğü gibi ürünlerin son kullanma tarihi de geçmedi ona rağmen tadı bozuk.

08 Ocak 2024 08:10 (Şikayetten 2 gün sonra)

Gamze Y. Merhaba, Altınkılıç Kefir Bozuk Tat Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, ALTINKILIÇ.

08 Ocak 2024 11:54

05.01.2024 tarihinde iletilen şikayet üzerine tüketicimiz ile 08.01.2024 tarihinde iletişime geçilmiştir. Saygılarımızla, Altınkılıç Gıda ve Süt SAN. TİC. A.Ş

Gamze
Gamze
08 Ocak 2024 12:12

23 Eylül 2023 19:46
Altınkılıç Acı Ve Ekşi Bozuk Kefir
Derya sonuçtan çok memnun

19 Mart 2025 17:36
"Şikayetime hızlı dönüş yaptılar yaşanan bu olumsuz durum ile ilgili bilgilendirdiler mağduriyetimi karşıladıkları ve şikayetimi öneme aldıkları için çok teşekkür ediyorum"

Altınkılıç Kefir Bozuk Çıkması Şişmesi

27 Ağustos 2024 21:16
Dolunay sonuçtan çok memnun

17 Haziran 2024 21:14
"Markaya ilgisi ve alakası için çok teşekkür ederim. Gerekli açıklama tarafıma yapıldı, sorun çözüldü."
Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Kefir Ürününde Kapak Açılınca Taşma ve Yoğun Asidik Tat Sorunu

18 Haziran 2025 14:24