Alpi Diş Hastaneleri  Kartal Şubesi İle Yaşadığım Olumsuz Deneyim

Alpi Diş Kartal şubesi tarafından mağdur edildim. İmza attırılarak taksitlendirme yapıldı ve diş teli taktırdım. Ancak, dişlerimde kalan bakiyeyi unutmuşum ve beni bilgilendirme yapılmadan icra işlemi başlatılmış.

Diş teli taktıralı bir ay bile olmadan dişlerim bozulmaya başladı. İmza attığım belge sebebiyle 6 bin tl için mahkemeye verildiğim bilgisi de ayrı bir mağduriyet yarattı.

31 Aralık 2024 22:57

Öncelikle herkese selam. Kartal Alpi Diş Sağlık, bir daha dişim kopsa gitmeyeceğim bir yer. Diş teli taktırdım. Erkenden tedavi bitirildi ve dişlerim eskisi gibi bozuldu. Aradım, cevap bile vermediler. Şikayetvar'a yazdım. Sonra aradılar, hemen 'Eray Bey gelin konuşalım' dediler. Gittim, arkamda duracaklarını fakat şikayeti silmemi istediler. Ben de inandım ve sildim. Sonrasında 'Biz sizi tedavi için arayacağız' dediler ve gittim. Benden büyük miktarda para istediler. Size tekrardan diyorum arkadaşlar, benim bu hayatta önem verdiğim tek şey dişlerimin düz olmasıydı ama eski haline, yamuk oldu yine. Hakkımı helal etmiyorum.

8 Mayıs 2024 08:49 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Hastamız; Yapmış olduğunuz yorumu büyük bir üzüntü ile karşıladık. Alpi Diş Hastaneleri olarak, hastalarımızın sağlığını ve mutluluğunu en üst düzeyde tutmayı birinci önceliğimiz olarak kabul ediyoruz. Bu nedenle ; Sorununuzu hızlı bir çözüme kavuşturmak ve detaylı inceleme başlatabilmek için lütfen aşağıdaki iletişim bilgilerinizi tarafımıza iletmenizi rica ederiz: • Şikayet Id numaranız • Adınız, soyadınız • E-posta adresiniz • Telefon numaranız Not: Paylaşılan Bildirinizde isminiz ve iletişim bilgileriniz gözükmemekte, o sebeple bu talebin kimden geldiğini tespit edememekteyiz. İletişim bilgilerinizi iletebilirsiniz. Saygılarımızla Alpi Diş Hastaneleri Yönetimi

Değerli Hastamız; Alpi Diş olarak, hastalarımızın memnuniyetini önemsiyoruz. Bu nedenle, 07-05-2024 tarihinde “Alpi Diş Hastaneleri Kartal Şubesi İle Yaşadığım Olumsuz Deneyim “ hakkında tarafımıza ilettiğiniz şikayeti değerlendirmek istiyoruz. 08-05-2024 Tarihinde paylaştığımız cevabımıza halen dönüş yapmadınız. Sorununuzu hızlı bir çözüme kavuşturmak ve detaylı inceleme başlatabilmek için lütfen aşağıdaki iletişim bilgilerinizi tarafımıza iletmenizi rica ederiz. İletişim bilgilerinizi iletebilirsiniz. Saygılarımızla Alpi Diş Hastaneleri Yönetimi