Hanife sonuçtan hiç memnun değil

06 Kasım 2023 12:27

26 Ekim'de Kaynarca Alpi Diş'e gittim. Ağrı ile kanal yapacaklarını ve dişi kurtaracaklarını söylediler. 9 Kasım'a randevu verdiler. Geçici olarak rahatlayacaksınız denildi. 2. gün ağrım arttı. Aradım, 9 Kasım'da randevu dediler. Doktorunuz uygun değil denildi, normal ağrı dediler. 1 Kasım'da iyice arttı. Ağrım damak şişti, ağzımı açamıyorum. Arıyorum, geçiştiriliyor. 5 Kasım'da nefes alamaz hale geldim. Damak şişti, komple başka bir doktora gittim. Apse yapmış, diş kulak ve baş ağrısı ile günlerdir sürünüyorum. Kalp çarpıntım bile yoğun iltihap kaynaklıymış. Sabah'tan beri dönüş yapacağız dedikleri halde dönüş yok. Parayı peşin alana kadar çok ilgililer. Ücret iademi ve ilgilenmedikleri için ekstra masraflarımı talep ediyorum. Eğer daha büyük bir sıkıntı başıma gelirse şikayetçiyim.

Hanife
28 Kasım 2023 12:09

Satış kısmındaki şeyma hanım para iademi yapmıyor manipüle edip olayı kapatmaya çalışıyorlar sağlam dişi kırıp 4 kutu antibiyotik kullanmama neden olan doktorlar yüzünden kanal tedavisine 3 bin tl anlaştığım hastane dişimi çekerek para iadesi yapmadı ayrıca sisteme 2 diş çekimi girmiş sağlam dişi de çektirerek ş*** hanımın intikam planı sanırım bu kadar basit bir kurum görmedim insan sağlını hiçe sayıp para derdindeler

20 Aralık 2023 15:34 (Şikayetten 1 ay sonra)
Hanife
20 Aralık 2023 16:27

Hastalara para makinesi olarak bakan bir kurum 4.500 kanal tedavisi ücretine kendi hataları yüzünden dışım çekildi ve ödeme iade etmediler

Alpi Diş Hastanesi'nde İade Sorunu Ve İletişim Eksikliği

Şule
28 Şubat 10:00
Alpi Diş Hastanesi'nde İade Sorunu Ve İletişim Eksikliği
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Diş Çekimi Sonrası Artan Ağrı Ve Şişlikte Hastaneden Yetersiz İlgiyle Karşılaştım

Fatma
08 Mayıs 13:07
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Hilal
09 Aralık 2024 16:54