Alo 184 Sağlık Bakanlığı İletişim Merkezi Haksız Yere Doktorun Hastasına Bağırması

15 Haziran 2024 14:17

Yurt dışında yaşıyorum ve tatile geldim. Randevum vardı ve bana 1 hafta sonra gelin, sonuçları öğrenin dediler. Türkiye'deki sisteme göre de 15 gün sonra randevu veriyorlar. Ben de randevusuz gittim. Orhangazi Hastanesi'nde *** adlı bir doktordu ve kapının önünde bir yaşlı adamla kadın vardı. 'Doktor yok, çaldık ama ses gelmedi' dediler. Halam içeri girdi ve bir doktor oturmuş telefona bakıyordu. O adamla kadın saatlerdir bekliyormuş. Onlar girdi, ardından biz girdik. Doktor sakinken aniden bağırmaya başladı. 'Fiş niye almadınız? ' diye sürekli bağırdı. Ben de yeni gelmişim, bilmiyorum. Halam panik yaptı, kekeledi. 'Biz bilmiyorduk, kusura bakmayın' diye ama adam devam etti. Bağırmaya korktum ve ben de 'Pardon da siz niye bize bağırıyorsunuz? Biz sizin hastanızız' dedim. O da 'Çıkın dışarı' diye bağırarak halamın kolundan sertçe tutup bizi attı. İnsanlar sordu, biz de açıkladık. Eskiden üzülürdüm haberlerde doktorların şiddete maruz kaldıklarını görünce ama şimdi belki de vatandaş haklı dedim. 16 yaşında bir kız olarak bunun dikkate alınmasını istiyorum. Birkaç gün sonra tekrar geleceğim ve bu olayla ilgilenin lütfen.

24 Ocak 2024 12:18
Selim sonuçtan hiç memnun değil

Alo 184 Sağlık Bakanlığı Yanlış Konum Yönlendirmesiyle Mağduriyet!

13 Aralık 2024 11:55
Alo 184 Sağlık Bakanlığı Yanlış Konum Yönlendirmesiyle Mağduriyet!

12 Kasım 2023 10:52
Zuhal sonuçtan hiç memnun değil

Alo 184 Sağlık Bakanlığı Ambulans Ve Hastanede Yaşadığım İlgisizlik Acımı Artırdı

10 Temmuz 2025 01:27

07 Kasım 2023 10:58